Hadházyt ledobta a ló

A rossz ügynél is rosszabb, az érte való kiállás.

Franka Tibor
2020. 03. 26. 14:13
null
Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyakori dolog, hogy egy öncélú botlás helyrehozására az elkövetők botlanak még egyet.

Hadházy képviselő úr magasnak képzelt lováról most azt a “parancsot” adta az övéinek – Gyurcsánynak is -, hogy az ellenzék, a maguk által kieszelt feltételekkel, de adjon erős felhatalmazást a kormánynak, amit hétfőn nem adott. Persze, teszi hozzá, tegyünk bele fékeket, majd lelkesen felsorolja milyen tiltásokra gondol.

Még egy lépcsőházi korlát-akrobata sem lehet annyira hisztis, hogy ne tudja: a rossz ügynél is rosszabb, az érte való kiállás. Nagyobb hiba az eredeti hibánál is, ha nem képes leplezni, aki elkövette. Tán azt képzeli, megindulnak utána a remélt koncra összeverődött, sunnyogó sisakosok?

Hadházy Uram!

Önök saját maguk alatt oldották meg a nyeregszíjat. Benne maradni szánalmas erőlködés, ráadásul az ország reményvonata jó irányba halad, és ebben a helyzetben semmi más nem számít.

Meggondolatlanságot okos ember is elkövethet, de kettőt már nem, és az elsőt is csak mentében, nem ültében.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.