Házi oltárokat állítanak a hívők

Megrendítő volt a virágvasárnapi ünnep!

2020. 04. 06. 15:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megrendítő volt a virágvasárnapi ünnep! Számtalan házi oltárról kapunk képet, és köszönő üzenetet az újbóli megerősítésért. Az Úr az, aki erősít, minket is. SŐT! Ma felhívtam három kedves idősebb nénit. Nagyon örültek neki.

Azt mondták, hogy felvidítottam a napjukat, pedig ők vidították fel az enyémet. Az idősebbek elmondják, hogy sok mindent megéltek: frontot, málenkij robotot, kitelepítést, de azok sem voltak olyan nehezek, mint ez a mostani helyzet.

Jó reményt adni, jó reményt nyerni! Legyünk erősek! Jézus bevonult az üres templomba, hogy az üresedő lelkeket betöltse húsvét örömével! Csatolok képet, egy számomra kedves házi oltárról! Jézus él!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.