Jó hírek érkeztek Dézsi Csaba András egészségi állapotáról

Győr polgármesterének három koronavírus tesztje is negatív lett, újra elfoglalhatta hivatalát.

Forrás: MTI2020. 04. 17. 16:21
DZSI Csaba Andrs
Gyõr, 2019. december 6. Dézsi Csaba András kardiológus fõorvos, önkormányzati képviselõ, a Fidesz-KDNP gyõri polgármesterjelöltje a jelöltbejelentõ sajtótájékoztató után Gyõrben 2019. december 6-án. A megyeszékhelyen január 26-án tartanak megismételt polgármester-választást, miután Borkai Zsolt polgármesteri megbízatása november 8-án lemondással megszûnt. MTI/Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három koronavírus tesztje is negatív lett Győr polgármesterének, aki így – két hét után – péntektől a megyeszékhely városházáján és a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban is elláthatja feladatait – közölte az önkormányzat az MTI-vel.

Dézsi Csaba András azután vonult karanténba, hogy második, önköltségen végeztetett tesztje pozitív lett április 1-jén. A városvezetőnek enyhe tünetei voltak.

Nemcsak a polgármester, hanem Radnóti Ákos alpolgármester is munkába állhatott két hét karantén után.

Dézsi Csaba András és Radnóti Ákos is azután végeztette el a tesztet egy magánlaborban önköltségen, miután kiderült, hogy a város jegyzőjének, Lipovits Szilárdnak pozitív eredményt mutatott a koronavírustesztje és tünetei is voltak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.