Karácsony Gergely hibát hibára halmoz

A Hír TV Magyarország élőben extrában Velkovics Vilmos műsorvezető Kámán Attilával a magánfogorvosi ellátás kilátásairól beszélgetett, majd Müller Veronikát, a pulmonológiai klinika igazgatóját többek között arról kérdezte, hogy miként lehet megkülönböztetni az allergia és a koronavírus-fertőzés tüneteit. Mindezek mellett Tósoki Imre, Tihany polgármestere beszámolt arról, hogy bevált-e az a módszer, hogy lezárták a népszerű kirándulóhely parkolóit az ünnepi hétvégén, Deák Dániel politológus pedig az idősotthonokban kialakult aggasztó helyzetet vette górcső alá.

Forrás: Hír TV2020. 04. 14. 12:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Deák Dániel politológussal, a XXI. század Intézet vezető elemzőjével Karácsony Gergely kommunikációs húzásairól beszélgetett először Velkovics Vilmos műsorvezető.

Az elemző erre elmondta, hogy Budapest főpolgármestere hetek óta hibát hibára halmoz, ami a járványügyi intézkedéseket illeti.

Elég csak arra gondolni, hogy hetekig nem volt hajlandó ingyenessé tenni a fővárosban a parkolást, majd a BKV járatainak ritkításával kockára tette sok budapesti egészségét, ezután pedig jött az idősek otthonának az ügye, amely esetben a főpolgármester csak hárítja magáról jelenleg is a felelősséget.

Ráadásul felmerült annak a gyanúja, hogy az idősotthon fenntartója, a fővárosi önkormányzat hanyagul járt el.

Deák Dániel felhívta arra a figyelmet, hogy a hiányosságok ellenére a baloldali liberális sajtó folyamatosan „mosdatja” Karácsony Gergelyt, pedig bizonyos vizsgálatok még le sem zárultak teljesen.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.