időjárás 1°C Elza 2023. december 1.
logo

Menczer: Térden járva könyörögne irgalomért + videó!

Forrás: Facebook.com/Menczer.Tamas
2020.04.28. 21:17
Menczer: Térden járva könyörögne irgalomért + videó!

Az Országgyűlés népjóléti bizottsága hallgatta meg az országos tisztifőorvost, ahol Müller Cecíliát a politika kiszolgálásával vádolta meg Varga Zoltán, a DK parlamenti képviselője. Erre reagált Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára.

- Ön egy olyan útra lépett, amikor szemmel láthatólag most ön próbálja kiszolgálni a politikát. Ha ez fenyegetésnek minősül, akkor pereljen be nyugodtan, ez nem fenyegetés – mondta az államtitkár Facebook-oldalára feltöltött videó tanúsága szerint Varga.

- Én nem vagyok olyan megengedő, mint Selmeczi képviselő asszony és mint Rétvári államtitkár úr, én a gyurcsányista képviselőnek hadd mondjam azt, hogy szégyellje magát, ön egy szégyen! Ön hogyha csak egy napig csinálná azt, amit a tisztifőorvos asszony hónapok óta, végelgyengülésben a térden járva, térden járva könyörögne irgalomért. Egy nap után! Amit ő hónapok óta csinál. És ön próbálja etikáról, meg szakmáról kioktatni? Ez még egy gyurcsányistától is felháborító – vágott vissza Menczer Tamás, akinek teljes válaszát az alábbi videóban láthatják.

KORONAVÍRUS: VESZÉLYHELYZET

Ismét 9000 felett az új fertőzöttek száma, közel 1,3 millió embert már beoltottak

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.