Varga Mihály köszönetet mond és további otthonmaradást kér – videó

A legfontosabb most az emberi élet, az egészség megóvása, és a miniszter megköszöni mindenki segítségét, aki támogatja és be is tartja a kormány intézkedéseit.

Forrás: facebook.com/VargaMihalyKepviselo2020. 04. 01. 11:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A koronavírus elleni küzdelemben életeket menthetünk azzal, ha otthon maradunk és betartjuk a szabályokat. Országgyűlési képviselőként köszönöm a választókerületemben, Budapest II. és III. kerületében élőknek is, hogy segítenek lassítani a vírus terjedését – mondja a közösségi oldalára feltöltött videón Varga Mihály pénzügyminiszter, miniszterelnök-helyettes.

A tárcavezető felidézi, hogy a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet 21. napjában járunk, és emlékeztet arra is, hogy a vírus terjedését csak úgy tudjuk lelassítani, megállítani, ha minimálisra csökkentjük az emberek egymás közötti érintkezését.

A legfontosabb most az emberi élet, az egészség megóvása, és köszönöm mindenki segítségét, aki támogatja és be is tartja a kormány intézkedéseit – teszi hozzá a Facebook-ra feltöltött felvételen Varga Mihály.

Segítsük idősebb szeretteinket, hogy ne kelljen elhagyniuk otthonaikat, hiszen rájuk nézve a legveszélyesebb ez a vírus – mondja a videó végén a Fidesz országgyűlési képviselőjeként a miniszter.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.