Magyarázkodás közben lebukott Karácsony Gergely + videó!

Hollik István szerint kár szépíteni, mert kiderült, hogy a főpolgármester hazudott.

Magyar Nemzet
Forrás: facebook.com/FideszHU2020. 05. 07. 17:38
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormánypárt hivatalos közösségi oldalára feltöltött videón Hollik István, a Fidesz szóvivője felidézi, hogy Karácsony Gergely múlt hét kedden a népjóléti bizottság ülésén még váltig állította, hogy végig volt orvosi jelenlét a Pesti úti Idősek Otthonában. A Fővárosi Kormányhivatal vizsgálata azonban komoly mulasztásokat, valamint orvoshiányt tárt fel – mondta a kormánypárti politikus.

– A főpolgármester megtámadta a hatóság vizsgálatát, csakhogy magyarázkodás közben lebukott – húzta alá Hollik István, egyértelművé téve, hogy a cáfolatnak szánt válaszában ugyanis több ízben is leírja, hogy bizony előfordult, hogy fizikai valójában nem volt orvos az intézményben.

Kár szépíteni – mondja Hollik István – ez azt jelenti, hogy Karácsony Gergely hazudott! Ezért itt az ideje, hogy a főpolgármester, mint az intézmény fenntartója, végre vállalja a felelősséget!

A Fidesz szóvivője közölte azt is, hogy mellébeszélésnek nincs helye, hiszen itt emberéletekről van szó.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.