Virtuális kiállítás mutatja be Magyarország értékeit

Művészeti remekművek készültek, amelyek ismét bebizonyították, hogy Magyarország csodás!

Forrás: Facebook/Szentkirályi Alexandra2020. 05. 24. 14:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalán a következőket írta a Magyarország 365 fotópályázat kapcsán:

– A magyar kormány 2019-ben hirdette meg a Magyarország 365 fotópályázatot annak érdekében, hogy bemutassa Magyarország értékeit, csodáit. Amatőr és profi fotósok három kategóriában több mint 20 ezer képet küldtek be, amiket most egy online kiállításon a nagyközönség is megismerhet. Káprázatos pillanatokat sikerült megörökíteniük, művészeti remekművek készültek, amelyek ismét bebizonyították, hogy Magyarország csodás!

– A https://fotopalyazat.magyarorszag.hu/online_kiallitas oldalon megtekinthetőek a legjobbnak ítélt alkotások, köztük szerepelnek a díjazott képek is. Remélem a képek nézegetése közben minél többen kedvet kapnak egy hétvégi kiránduláshoz, vagy a belföldi nyaraláshoz! – zárta szavait a kormányszóvivő.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.