Akadozik a vonatközlekedés, nem működnek az automaták a Keletiben

A vasárnap délutáni vihar több helyen megrongálta a vasúti felsővezetékeket, biztosítóberendezéseket, és bár a károk nagy részét helyreállították, egyes helyeken még hétfőn hajnalban is késésekre kell számítani, a gödöllői elővárosi vonatok pedig még nem közlekednek.

Forrás: MTI2020. 06. 15. 6:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mávinform hétfő hajnali közlése szerint Rákosliget és Pécel között a hajnali üzemkezdettől még hosszabb menetidővel közlekednek a vonatok, mert a biztosítóberendezést hétfőn a délelőtti órákban állítják helyre a műszaki szakemberek. Emiatt 5-15 perces késésekre kell számítani a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon.

Vác és Verőce között a hajnali órákra megjavították a felsővezetéket. A Budapest-Vác-Szob vonalon hétfő hajnali üzemkezdettől menetrend szerint közlekedhetnek a vonatok.

A Keleti pályaudvaron a jegykiadó automaták még nem működnek, és a helyfoglalás még nem lehetséges az E-ticket rendszeren. A pénztáraknál megváltható a vasúti menetjegy – közölte a Mávinform.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.