Még ezt is Orbánnak kellene csinálni?

Ez lenne az igazán nagy buli!

2020. 06. 24. 15:28
null
Fotó: Szecsődi Balázs, archív
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pár napja sírta tele a világhálót az Index, hogy nagyon nagy veszélyben van. Odalehet a megkérdőjelezhetetlen, semminemű részrehajlást meg nem engedő, kérlelhetetlen függetlenség. Már majdnem elmorzsoltunk egy könnycseppet, amikor Hont András, a HVG megmondóembere még ennél is tovább merészkedett.

Egyenesen azt írta egy Facebook-posztjában: „Az Index két éve ellenőrizhetően a Fidesz kezében van. Pont.”

Játszunk el a gondolattal, hogy igaz, amit Hont ír. Akkor ezek szerint a Fidesz saját maga rendeli meg, szinte napról napra a kormányt lejáratni szándékozó, javarészt rosszindulatú cikkeket a portáltól.

Ez lenne az igazán nagy buli!

Bár nem ördögtől való a feltételezés, valljuk be.

Mert így talán végre lehetne hiteles ellenzéki média.

Ugyanis azon az analógián elindulva, hogy a kormány mennyire jól dolgozik, ellenben vele szemben az ellenzék mennyire töketlen, könnyen elképzelhető, hogy az ellenzéki média feltételezett bekebelezése mellett magát az ellenzéket is Orbán Viktornak kellene megszerveznie, hogy az jól működjön.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.