időjárás 2°C Melinda , Vivien 2022. december 2.
logo

Nem tudták megmenteni a viharban elsodródott asszony életét

Magyar Nemzet
2020.06.15. 12:36

Halálos balesetet szenvedett a vasárnapi vihar miatt egy 66 éves helyi asszony Tótvázsony községben.

A tragédia nem sokkal 15 óra után történt.

Kucsera Katalin főhadnagy, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: az asszony egy az ingatlanához közeli gyaloghíd pillérét akarta megtisztítani családtagjaival, mert a megemelkedett vízszint miatt törmelék került oda. A hidat elárasztó csúszós sár miatt a nő elveszítette egyensúlyát, beleesett az árokba, a villámárvíz pedig elragadta és több mint hetven métert sodorta. A közelben éppen kárelhárításon dolgozó tűzoltók egy kötelet kötöttek a derekára, úgy húzták ki a vízből, de súlyos koponyasérülései miatt ekkor már eszméletlen volt, mert a sodrás többször is nekivágta a vízelvezető árok oldalának. A helyszínre hívott mentők hiába tettek meg mindent, nem tudták stabilizálni az állapotát, így az asszony a helyszínen életét vesztette.

A Veszprémi Rendőrkapitányság általános közigazgatási eljárásban rendelt el vizsgálatot a baleset körülményeinek pontos tisztázása érdekében.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.