Nem tudták megmenteni a viharban elsodródott asszony életét

A vihar okozta kár eltakarítása közben ragadta el a nőt egy vízelvezető árok megáradt folyama.

Magyar Nemzet
2020. 06. 15. 12:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halálos balesetet szenvedett a vasárnapi vihar miatt egy 66 éves helyi asszony Tótvázsony községben.

A tragédia nem sokkal 15 óra után történt.

Kucsera Katalin főhadnagy, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: az asszony egy az ingatlanához közeli gyaloghíd pillérét akarta megtisztítani családtagjaival, mert a megemelkedett vízszint miatt törmelék került oda. A hidat elárasztó csúszós sár miatt a nő elveszítette egyensúlyát, beleesett az árokba, a villámárvíz pedig elragadta és több mint hetven métert sodorta. A közelben éppen kárelhárításon dolgozó tűzoltók egy kötelet kötöttek a derekára, úgy húzták ki a vízből, de súlyos koponyasérülései miatt ekkor már eszméletlen volt, mert a sodrás többször is nekivágta a vízelvezető árok oldalának. A helyszínre hívott mentők hiába tettek meg mindent, nem tudták stabilizálni az állapotát, így az asszony a helyszínen életét vesztette.

A Veszprémi Rendőrkapitányság általános közigazgatási eljárásban rendelt el vizsgálatot a baleset körülményeinek pontos tisztázása érdekében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.