Szabó Tímea most éppen a Facebookon randalírozott

Kipukkadt a kamulufi.

2020. 06. 29. 12:14
SZABÓ Tímea
Budapest, 2019. július 1. Szabó Tímea, a Párbeszéd képviselője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. július 1-jén. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Párbeszéd nevű fantompárt üdvöskéje ezúttal nem a Parlamentben hisztériázott, most a kedvenc játszóterére, a Facebookra löttyintette fel hazugságcunamiját.

A posztban minden benne volt, amit a ballibek mantraként ismételgetnek: közpénz, Felcsút, foci, diktatúra, rohadó egészségügy és persze a padlón lévő oktatás. Mindez egy fotóval illusztrálva, amely a Lánchíd felújítására szánt összeget firtatja.

Rossz híreink vannak Szabó Tímeának. Ahogy pestiesen mondják: lyukra futott, illetve árnyékra vetődött a képviselő asszony. Ugyanis állításaival szemben a „rohadó” egészségügy – még világviszonylatban is – jelesre vizsgázott a koronavírus-járvány során. A szerinte padlón lévő oktatás szintén bizonyított, mind a szupergyors digitális oktatásra történő átállás során, mind pedig az érettségi vizsgák példás megszervezése és lebonyolítás alkalmával.

Na és itt van az a fránya Lánchíd is. Az a helyzet, hogy a híd felújítására szánt összeg Tarlós Istvánnál érdekes módon még megvolt, amióta Karácsony Gergely a főpolgármester, valahogy keresgélni kell ezt is.

Bár a főpolgármester úr is előszeretettel posztolgat mindenfélét a közösségi hálóra, de érdemi munkát eddig nem nagyon láthattunk tőle.

Nagyon úgy tűnik, hogy ez az ellenzéki oldal sajátja. Az igazság nem béklyózza őket egy cseppet sem. Hatalmasra fújják a nagy semmit, ellentéteket gerjesztenek, majd rácsodálkoznak, amikor kipukkan a kamulufi.

Ez történt most Szabó Tímeával is.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.