Aki a Jobbikkal szövetkezik, az antiszemitizmussal szövetkezik

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője beszélt Velkovics Vilmos műsorvezetőnek a jobbikos Nunkovics Tibor viselkedéséről és a Jobbikról, Magyarország élőben című műsorunkban.

Forrás: hirtv.hu2020. 07. 16. 14:20
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megint antiszemita botrányt okozott a Jobbik a Parlamentben. Soltész Miklós mondta el, pontosan mit csinált Nunkovics Tibor, amikor Deutsch Tamás arról beszélt, hogy a Jobbik korábban zsidó származású képviselők listázását kérte.

„Lehet, hogy a nemzeti radikalizmus az távozott a Jobbikból, de az antiszemitizmus megmaradt. Én a legfontosabb kérdésnek azt tartom, hogy a Jobbikkal immár másfél-két éve nagyon szoros politikai koalícióban, szövetségben lévő ellenzéki erők, büszke szociálliberális erők, Demokratikus Koalíció, Momentum, LMP, MSZP, ők akarnak-e azon változtatni, hogy ha láthatóan a Jobbikkal kötnek szövetséget, akkor az antiszemitizmussal kötnek szövetséget? Azzal az antiszemitizmussal, amely antiszemitizmus minden ok nélkül állandóan megvádolták az ellenfeleiket, de amikor a saját szövetségeseiknél fordul elő ilyen, akkor láthatóan sunnyognak, egy szót sem szólnak, úgyhogy azt tudom mondani, hogy fel van adva a lecke – szép magyarsággal, szándékosan fogalmaztam így, ilyen németes nyelvi szerkezetben. Tehát a lecke világos, aki a Jobbikkal szövetkezik, egyszer és mindenkorra tudomásul kell vennie, hogy az antiszemitizmussal szövetkezik” – mondta el Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője Magyarország élőben című műsorunkban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.