Antiszemita botrány a magyar parlamentben + videó

Nunkovics Tibor egyértelmű szólást, illetve jelet tett, majd felmutatott a szónokló Deutsch Tamásra.

Forrás: Hír TV2020. 07. 14. 17:02
NUNKOVICS Tibor
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb antiszemita botrányt okozott az Országgyűlésben a Jobbik. Miközben Deutsch Tamás az Országgyűlésben arról beszélt, hogy korábban zsidó származású képviselők listázását kérte a Jobbik, a párt képviselője, Nunkovics Tibor a fideszes politikus származását támadta. Soltész Miklós, aki a legközelebb ült Nunkovicshoz, azt mondta a Hír TV Híradójának: megdöbbentő, hogy a jobbikos képviselők még mindig zsidóznak a parlamentben. Az ügyben vizsgálat indul.

Deutsch Tamás felszólalását követően Soltész Miklós (KDNP) kért szót ügyrendben, és azt közölte, amikor a Fidesz politikusa arról beszélt, hogy korábban zsidó származású képviselők listázását kérte a Jobbik, akkor az ellenzéki frakció tagja, Nunkovics Tibor teljesen egyértelmű szólást, illetve jelet tett, majd felmutatott az emelvényen szónokló Deutsch Tamásra.

Az elnöklő Latorcai János súlyosnak nevezte a jobbikos képviselő kijelentését, amelyet szerinte a Ház meg fog vizsgálni – írja a Hír TV.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.