időjárás 30°C Ibolya 2022. augusztus 7.
logo

Antiszemita botrány a magyar parlamentben + videó

Forrás: Hír TV
2020.07.14. 17:02
Antiszemita botrány a magyar parlamentben + videó

Újabb antiszemita botrányt okozott az Országgyűlésben a Jobbik. Miközben Deutsch Tamás az Országgyűlésben arról beszélt, hogy korábban zsidó származású képviselők listázását kérte a Jobbik, a párt képviselője, Nunkovics Tibor a fideszes politikus származását támadta. Soltész Miklós, aki a legközelebb ült Nunkovicshoz, azt mondta a Hír TV Híradójának: megdöbbentő, hogy a jobbikos képviselők még mindig zsidóznak a parlamentben. Az ügyben vizsgálat indul.

Deutsch Tamás felszólalását követően Soltész Miklós (KDNP) kért szót ügyrendben, és azt közölte, amikor a Fidesz politikusa arról beszélt, hogy korábban zsidó származású képviselők listázását kérte a Jobbik, akkor az ellenzéki frakció tagja, Nunkovics Tibor teljesen egyértelmű szólást, illetve jelet tett, majd felmutatott az emelvényen szónokló Deutsch Tamásra.

Az elnöklő Latorcai János súlyosnak nevezte a jobbikos képviselő kijelentését, amelyet szerinte a Ház meg fog vizsgálni – írja a Hír TV.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.