Idén is lehet szavazni, hogy ki nyerje a Kopp–Skrabski-díjat

Évente egy személy részesül a díjban, de rajta kívül különdíjat kap egy közösen alkotó házaspár is.

Forrás: MTI2020. 07. 17. 16:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom idén is meghirdeti a pályázatot a Kopp–Skrabski-díj elnyerésére. A mozgalom pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte, hogy az elismeréssel hívják fel a figyelmet azokra az emberekre, akik kiemelkedő tevékenységet folytatnak a társadalom lelki egészségének megőrzéséért, támogató közösségek létrejöttéért, a családbarát szemléletért, mások boldogulásáért, a kívánt gyermekek megszületéséért.

Évente egy személy részesül a díjban, de az alapítvány rajta kívül különdíjjal jutalmaz egy – bármilyen pályán – közösen alkotó, együtt dolgozó házaspárt is.

A díjazottakra bárki javaslatot tehet; a Kopp–Skrabski-díj kuratóriuma augusztus 15-ig várja a jelöléseket.

A díj mindkét esetben 500 ezer forint, de ezen kívül egy ember és egy házaspár közönségdíjban is részesül, amelynek összege 300 ezer forint.

A közönségszavazás szeptember 1. és szeptember 30. között zajlik majd, a díjak ünnepélyes átadása pedig októberben várható – áll a közleményben.

A mozgalom honlapja szerint a díjat 2017 óta minden évben meghirdetik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.