A független képviselő kiosztotta az ellenzéki pártokat

Levelet írt Székely Sándor az öt ellenzéki pártnak, akik egy antiszemita kijelentéseiről nagyon jól ismert többszörösen bukott politikust jelöltek a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei országgyűlési választásra. A levelet teljes egészében közöljük.

Forrás: OS2020. 08. 31. 19:08
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tisztelt Elnöktársaim!

Mi, akik hosszú ideje politizálunk, sokszor esünk abba a hibába, hogy a politikát cinikusan, hatalomtechnikai oldalról nézzük. És bizony sokszor szükség is van erre. Ám vannak határok.

Azt gondolom, hogy most egy ilyen határhoz érkeztünk. Az nem lehet, hogy a magát demokratikusnak mondó ellenzéki pártok úgy jelöljenek egy rasszistát/nácit a Fidesz–KDNP-vel szemben, hogy még csak előválasztást sem tartanak, mert esetleg kiderülne, hogy nem az ő jelöltjük az „igazi”.

Mi történt veletek? Mi történik velünk? Ha nem viselkedünk jól, akkor hatalomváltás után még azért maradhatunk az országban, vagy kezdjünk el pakolni? Hogyan jutottunk idáig?

Ez a jelöltetek konkrétan személyében rasszista és náci, ami nem egy múló betegség vagy egy kényszeredett bocsánatkéréssel elintézhető dolog.

A fent leírtak folytán tiszta szívvel kérlek benneteket, álljatok ki a jelöltetek mögül! Most még van lehetőség változtatni a történeten. Mentsétek meg az arcotokat! Ne áldozzátok fel a karaktereteket egy ilyen ember miatt! Legyen eszetek! Legyetek könyörületesek a sok kiirtott zsidó embertársaitok emlékével, és a sok iszonyatosan nehéz sorban élő cigány honfitársunk érzéseivel!

Kérlek Benneteket, lépjetek vissza most!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.