időjárás 9°C Aurél 2022. október 5.
logo

Szabó Tímea új értelmezést adott a szivárványos zászlónak

Elek Nikoletta
Forrás: Facebook
2020.08.25. 19:14
Szabó Tímea új értelmezést adott a szivárványos zászlónak

Immár két napja véget ért a jubileumi Pride Fesztivál, viszont a balliberális politikusok továbbra is hanyatt-homlok rohannak szolidaritást vállalni a hazai LMBTQ-közösséggel, akiknek – köztudottan – „állandó fenyegetettségérzésben kell élnünk” Magyarországon.

A Főpolgármesteri Hivatal útmutatását követve Józsefváros, Ferencváros és Terézváros, valamint Újbuda önkormányzata is a szivárványos jelképet lobogtatva sietett meggyőzni az embereket, hogy – szemben a kormánypártok embereivel – ők mennyire elfogadó és haladó gondolkodású vezetők.

Kis fáziskéséssel ugyan, de a Párbeszéd is beállt együttérezni, aminek hírét Szabó Tímea vitte büszkén a virtuális világban. Mézesmázos mondatai közepette – melyek szerint a „szeretet nem más, mint gondoskodás, odafigyelés, elfogadás, béke” – elárulta az egész zászlócirkusz és lobbitevékenység lényegét: „Számomra ez a zászló már nemcsak az elfogadást jelképezi, hanem a kormány által keltett gyűlölet minden formájával szembeni tudatos fellépést is” – írja a párt frakcióvezetője.

Tehát ne legyünk naivak: nem az LMBTQ-közösséggel való szolidaritás, ezen kisebbség megvédése vagy az érdekérvényesítési képességük elősegítése az áhított cél. Az egész ócska lobbitevékenység lényege nem más, mint egy jó ürügy a baloldal számára, hogy a szivárványos szimbólum mögé bújva provokálják és hergeljék a nemzeti érzelműeket, de a legfontosabb, hogy lázítsanak az Orbán-kormány ellen. A többi csak jól csengő, üres ígéret.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.