Vágó vermet ásott, de végül maga esett bele

A kvízprofesszor egyre szenilisebb.

2020. 08. 11. 16:55
Gyurcsny Ferenc; Vg Istvn
Budapest, 2011. április 16. Gyurcsány Ferenc volt szocialista miniszterelnök, a Magyar Demokratikus Charta megalakulásának kezdeményezõje, az MSZP Demokratikus Koalíció Platformjának elnöke és Vágó István televíziós mûsorvezetõ, a Magyar Demokratikus Charta egyik szóvivõje (j) kezet fog a Magyar Demokratikus Charta Összefogás a köztársaságért - utasítsuk el az Orbán-alkotmányt elnevezésû tüntetésén a Batthyány-örökmécsesnél. MTI Fotó: Soós Lajos Fotó: Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A melldöngetős gyurcsányista, egykori tévés műsorvezető rendszeresen megmondja a frankót a Facebookon. Ezúttal ismét propagandamédiázott egy kicsit.

Szerinte ugyebár minden olyan médium, amely szimpatizál a kormány intézkedéseivel, urambocsá’ vállaltan kormánypárti, az Vágó úr gondolatvilágában már propagandamédiumnak számít. Arról azonban nem alkotott véleményt a baloldali megmondóember, hogy amikor ő dolgozott különböző médiumoknál, akkor azok a médiumok is, mind egytől egyig, propagandamédiumok voltak-e ?

Ugyanis az idők során a kvízprofesszor tanúbizonyságot tett arról, hogy mennyire volt független, hiszen immár nemcsak tapsolgat a DK-rendezvények első széksorában, hanem konkrét politikai szerepet is vállalt Gyurcsány pártjában.

Tehát a kvízmester gondolatmenetét követve bizony ő egész életében kizárólag baloldali propagandamédiumoknál dolgozott, hiszen politikailag elkötelezett volt mindig.

Helyben vagyunk!

Ilyen az, amikor valaki másnak ás vermet és végül maga esik bele.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.