Albin 2024. március 1.
logo

Az RTL Klub sztárjára lecsapott a liberális népharag

Felhévizy Félix
2020.09.20. 08:45
Az RTL Klub sztárjára lecsapott a liberális népharag

Felhévizy Félix nagyon kiakadt. Ismét bebizonyosodott: a liberálisok toleranciája csak addig terjed, amíg minden úgy történik, ahogy azt ők szeretnék. A hírlapíró nem mondható a kereskedelmi televíziózás nagy rajongójának, de azért nagyjából képben van a magyar celebvilág híreiben is.

A napokban hatalmas bulvárbomba robbant: Lékai-Kiss Ramóna, az RTL Klub meghatározó arca, a Barátok közt szappanopera korábbi főszereplője csatornát váltott, átigazolt a konkurens tévéhez, a TV2-höz.

A csinos színész-műsorvezető döntését hiába próbálta indokolni az új szakmai kihívás lehetőségével, a liberális tolerancia bajnokai gyakorlatilag szétszedték a közösségi hálós platformjain. Mondván, eladta magát a Fidesznek, ő is Orbán embere lett, a kormányzat szekértolójává vált és a többi.

A baloldaliak felháborodása abból adódik, hogy az általuk imádott RTL Klub komoly kormányellenes propagandát folytat, míg a TV2 – főként hírműsoraiban – korrekten tájékoztatja a nézőit és nem hergel a kormány ellen. Ebből adódóan egyenesen árulásnak tekintik kedvencük csatornaváltását.

Nem példa nélküli az eset. Hiszen amikor Földes László Hobo leigazolt a Vidnyánszky-féle Nemzeti Színházhoz, ő maga nyilatkozta, hogy döntése milyen felháborodást váltott ki baloldali-liberális barátai körében.

– A tolerancia bajnokairól ismét lehullott az álarc – konstatálta a helyzetet Felhévizy Félix, majd a sok gyűlölködő libernyák kommentet ellensúlyozandó, sok sikert kívánt az igaztalanul megtámadott színésznőnek.

Mert azért mindennek van határa!

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.