Az RTL Klub sztárjára lecsapott a liberális népharag

Ilyenek a tolerancia bajnokai!

2020. 09. 20. 8:45
Kiss Ramna
Budapest, 2012. május 29. Kiss Ramóna színész (b) szerepel az RTL Klub televízió Barátok közt címû magyar sorozatának forgatásán, a Magyar Grundy Ufa Kft. budapesti stúdiójában. MTI Fotó: Kollányi Péter Fotó: Kollányi Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felhévizy Félix nagyon kiakadt. Ismét bebizonyosodott: a liberálisok toleranciája csak addig terjed, amíg minden úgy történik, ahogy azt ők szeretnék. A hírlapíró nem mondható a kereskedelmi televíziózás nagy rajongójának, de azért nagyjából képben van a magyar celebvilág híreiben is.

A napokban hatalmas bulvárbomba robbant: Lékai-Kiss Ramóna, az RTL Klub meghatározó arca, a Barátok közt szappanopera korábbi főszereplője csatornát váltott, átigazolt a konkurens tévéhez, a TV2-höz.

A csinos színész-műsorvezető döntését hiába próbálta indokolni az új szakmai kihívás lehetőségével, a liberális tolerancia bajnokai gyakorlatilag szétszedték a közösségi hálós platformjain. Mondván, eladta magát a Fidesznek, ő is Orbán embere lett, a kormányzat szekértolójává vált és a többi.

A baloldaliak felháborodása abból adódik, hogy az általuk imádott RTL Klub komoly kormányellenes propagandát folytat, míg a TV2 – főként hírműsoraiban – korrekten tájékoztatja a nézőit és nem hergel a kormány ellen. Ebből adódóan egyenesen árulásnak tekintik kedvencük csatornaváltását.

Nem példa nélküli az eset. Hiszen amikor Földes László Hobo leigazolt a Vidnyánszky-féle Nemzeti Színházhoz, ő maga nyilatkozta, hogy döntése milyen felháborodást váltott ki baloldali-liberális barátai körében.

– A tolerancia bajnokairól ismét lehullott az álarc – konstatálta a helyzetet Felhévizy Félix, majd a sok gyűlölködő libernyák kommentet ellensúlyozandó, sok sikert kívánt az igaztalanul megtámadott színésznőnek.

Mert azért mindennek van határa!

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.