Bagi Iván visszatér a karanténból: Darázsfészek Újratöltve

A Karinthy-gyűrűs humoristát, Bagi Ivánt megviselte a tavaszi karantén, de szerencsére a búskomorság már a múlté. A bezártság sok jót is hozott a számára; megtanult például főzni, mosogatni és a természethez is közelebb került, most pedig új műsorral jelentkezik.

Magyar Nemzet
2020. 09. 23. 13:43
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2019 novemberében a Magyar Hírlap online felületén indult podcast-sorozata, a Darázsfészek felfrissült és a megújult Origóra költözött. A régi Darázsfészekből jól ismert Bolgár György-paródia és az adott hét kiemelt történéseit feldolgozó tréfás álhíradó mellett vadonatúj rovatok is elindulnak. Ilyen például az Álvendég rovat, amelyben hazai és nemzetközi hírességeket személyesít meg majd a parodista.

A Dr. Csé rendel rovatban legféltettebb titkaikról beszélnek közismert személyek, a Darázsfészek színpadán rovatban természetesen a zenéé lesz a főszerep, a Túl őszinte emberek rovatban pedig az utca emberét kérdezi Bagi és egy sztárvendége.

A Darázsfészek Újratöltve hetente keddenként, délután 4 órától jelentkezik közel 15 percben az Origón.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.