Tanévkezdés: bedugult a város

Budapest belvárosában nagyon komoly torlódásokra kell számítaniuk az autóval közlekedőknek.

Magyar Nemzet
2020. 09. 01. 10:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A reggel fél 8-as Google Maps-adatok alapján sötétvörös a Nagykörút a Petőfi híd és az Oktogon között majdnem végig, az Üllői út Népliget és Kálvin tér közti szakasza, a Soroksári út a Közvágóhíd és a Boráros tér között, valamint a Rákóczi út is a Baross tér – Astoria körzetében, vagyis ezeken a szakaszokon megnő a menetidő – adta hírül ma reggel a Szeretlek, Magyarország.

A Hír TV reggeli tudósításában elhangzott, hogy a Blaha Lujza téren és környékén normál ütemben tudott haladni az autósforgalom, egészen a Petőfi hídig lehet használni mind a négy sávot. A Hír TV emlékeztetett arra, hogy a szélső két sávot a Karácsony Gergely vezette főváros még áprilisban engedte át a kerékpárosoknak. Az aszfaltra felkerültek az ezt jelző piktogramok is, amelyek a kint maradt jelzőtáblákkal együtt egyaránt zavaróak lehetnek. A Blaha Lujza tértől a Nyugati térig viszont marad a régi rend, a szélső sávokat csak a kerékpárosok használhatják.

A Dugófigyelő oldalán az látszik, hogy délelőtt 10 óra előtt néhány perccel főként a belvárosban vannak torlódások, túlzsúfoltak a rakpartok, valamint be van dugulva az Üllői út, a Rákóczi út és a Nagykörút.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.