időjárás 12°C Emőke 2023. március 23.
logo

Célkeresztben Müller Cecília és a kereszténység

Elek Nikoletta
Forrás: 888.hu
2020.10.30. 14:13
Célkeresztben Müller Cecília és a kereszténység

A balliberális sajtó immár hosszú hónapok óta minden alkalmat megragad, hogy Müller Cecília személyét, munkáját, megjelenését és a kommunikációs stílusát kritizálja, ráadásul az országos tiszti főorvos vallásosságát is több ízben tették már humor tárgyává. Viszont a balliberális értelmiség egyik képviselője ezúttal ennél is tovább ment. Szegő Pétert, a Népszava publicistáját ugyanis az botránkoztatta meg, hogy Müller Cecília a közszereplései alkalmával keresztet visel a nyakában.

„Lehet, hogy tök mellékesnek tűnik, mindenesetre ha én lennék a miniszterelnök, megkérném a Nemzet Cilikéjét, hogy közszereplései alkalmával legyen kedves levenni a keresztet a nyakából. Szekularizáció mint olyan”

– írta közösségi oldalán a szélsőséges megnyilvánulásairól ismert balliberális újságíró, majd néhány órával a bejegyzés közzététele után törölte a posztot.

Az elmúlt hónapokban a balliberális médiumok már többször kifigurázták az országos tiszti főorvos vallásosságát. Szintén

a Népszava munkatársának alkotása volt az a vallásgyalázó karikatúra is, amin a keresztre feszített Jézus Krisztus mellett Müller Cecília látható, aki Jézusra nézve azt mondja:„alapbetegsége függőséget okozott”.

Hamarosan egy másik gyalázkodó illusztráció is napvilágot látott, ahol Müller Cecíliát egyenesen Jézus Krisztusként ábrázolták. Utóbbit Kuncze Gábor, az SZDSZ exelnöke is megosztotta.

Fotó: Pestisrácok.hu

A balliberális tollforgatók szemében Müller Cecília nem más, mint Orbán Viktor bólogató Jánosa, ezért érthetetlen számukra, hogy a magyar emberek miért hálásak a szakember munkájáért. Hargitai Miklós, a MÚOSZ elnöke szerint

Müller azért olyan végtelenül engedelmes közreműködője a kormány „gyűlöletkommunikációjának”, mert jó keresztény, a kereszténység pedig előírja és díjazza az engedelmességet.

Fotó: Pestisrácok.hu

A 444.hu-s Bede Márton gyűlölködése pedig odáig terjedt, hogy egyenesen lefasisztázta Müller Cecíliát: „Remélem, senkit nem lep meg, hogy a nyunyókás nagymutter valójában a szó legszorosabb értelmében fasiszta” – írta.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.