Feladta magát a pestlőrinci anyagyilkos

A rendőrség központi ügyeletén maga a gyilkos tett bejelentést arról, hogy megölte anyját és annak élettársát.

Végh Attila
Forrás: police.hu2020. 10. 26. 20:55
Kettős gyilkosság helyszín
Forrás: police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Telefonon tett bejelentést egy férfi a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központjába október 26-án 17 óra 30 perckor. A telefonáló azt közölte a rendőrség ügyeletesével, hogy hajnalban egy késsel, több szúrással megölte az édesanyját és annak élettársát.

A helyszínre riasztott egységek öt percen belül visszaigazolták a bejelentés valóságtartamát, elfogták az ott tébláboló, zavartan viselkedő bejelentőt, és bűnügyi technikusokat, életvédelmi nyomozókat kértek a helyszínre.

A rendőrök a XVIII. kerületi lakásban két holttestet találtak, a 68 éves nő és a 64 éves férfi halálát egyértelműen idegenkezűség okozta. A Magyar Nemzet információi szerint a gyilkos egy kést használt, előbb a férfit ölte meg, a helyszínen talált nyomok indulati bűncselekményre utaltak.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható negyvenéves P. Sándort őrizetbe vették, a Budapesti Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt indított ellene eljárást. A rendőrség javaslatot tett a gyanúsított letartóztatására, egyben elmeállapotának kivizsgálására, így a fogva tartásának helye harminc napra az Igazságügyi Elmeorvosi és Megfigyelő Intézet lesz.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.