Idén online rendezik meg a digitális oktatási konferenciát

Idén online rendezik meg a DOKK 2020 Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítást a Digitális Jólét Programhoz kapcsolódva, október 14. és 16. között.

Forrás: MTI2020. 10. 12. 22:46
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Digitális Jólét Program sajtóirodájának hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a konferencia nagy hangsúlyt fektet a koronavírus-járvány következményeinek feltárására. Fő témái között szerepelnek a távoktatásban jól használható, a digitális oktatáshoz kapcsolódó innovatív pedagógiai és technológiai megoldások, az intézményi és humánerőforrás-fejlesztési lehetőségek, valamint a magyarországi és nemzetközi jó gyakorlatok.

Az előadások többi között foglalkoznak majd azzal is, hogyan jelenik meg a digitális kompetencia a Nemzeti alaptantervben és a kerettantervben.

A konferencia megrendezése A köznevelés keretrendszeréhez kapcsolódó mérési-értékelési és digitális fejlesztések, innovatív oktatásszervezési eljárások kialakítása, megújítása című kiemelt uniós projekt megvalósulásához járul hozzá – írták.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a www.digitalisjoletprogram.hu honlapon lehet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.