Lattmann ismét nőgyalázó megjegyzést tett

A baloldali média által tovább futtatott jogász újból az Alapjogokért Központ női elemzőit támadta.

Magyar Nemzet
Forrás: Tűzfalcsoport2020. 10. 06. 13:48
null
Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár a Nemzeti Közszolgálati Egyetem azonnal lépett, és botrányos megnyilvánulásai után megszüntette Lattmann Tamás közalkalmazotti jogviszonyát, a baloldali médiumok viszont kegyesek voltak hozzá. Sőt! Továbbra is sztárolják és folyton szerepeltetik az egykori oktatót.

A Tűzfalcsoport legújabb bejegyzésében arról ír, hogy Lattmann rendszeres vendége a különböző baloldali tévé- és rádióstúdióknak, állásfoglalásai pedig rendszeresen olvashatók a nyomtatott és az internetes balliberális portálok hasábjain egyaránt. Az ATV szinte állandó szakértőjévé tette a nőgyalázó férfit, akit egyik adásban „civilként”, a következőben már nemzetközi jogászként szólaltattak meg, de a Klubrádióban, valamint a 168 Óra és az Élet és Irodalom hasábjain is fejtegethette véleményét.

Ráadásul mivel szemmel látható módon a baloldali médiumok kegyeiből Lattmann nem esett ki, augusztus végén – a tavalyi esethez hasonlóan – megint az Alapjogokért Központ női elemzőin köszörülte a nyelvét, ismételten célozgatva az elemző hölgyek „funkcióira.” Sőt ettől is továbbment: egyazon bejegyzésen belül gyalázkodott és kárörvendett a koronavírus-fertőzöttség gyanújával karanténba kerülő magyar kormánytagokról szóló hír kapcsán, röhögő szmájlikkal és „Isten nem bottal ver” megjegyzéssel kommentálva.

Ahogy a Magyar Nemzet korábban szintén beszámolt róla, Lattmann Tamás egy, a tavalyi önkormányzati választás előtt készült esélylatolgatás ürügyén szállt bele Párkányi Eszterbe, az Alapjogokért Központ elemzőjébe. Véleménye szerint „az Alapjogokért Központ az a hely, ahol még az alapszakos diplomájukat sem megszerzett »elemzők« osztják az okosságot a propagandamédiában. Igaz, legalább csinosak. Vajon milyen funkcióik vannak még?” – célozgatott a politikus. Botrányos viselkedéséért a Nemzeti Közszolgálati Egyetem megszüntette Lattmann közalkalmazotti jogviszonyát. Döntésüket azzal indokolták, hogy az oktató megnyilvánulása egyetemi polgárhoz méltatlan és elfogadhatatlan volt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.