Fekete-Győr András a kormánytagoknak adatná be az orosz vakcinát

A Momentum elnöke a kormánytagokon kísérletezne, hogy megállapítsa, az orosz oltóanyag megbízható-e.

Magyar Nemzet
2020. 11. 20. 17:54
FEKETE-GYŐR András
Győr, 2019. október 12. Fekete-Győr András, a Momentum elnöke felszólal a Tüntetés Borkai Zsolt és a maffiakormányzás ellen elnevezésű rendezvényen a győri városháza előtti téren 2019. október 12-én. MTI/Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Normális tájékoztatást kérünk vakcina ügyben a kormánytól – jelentette ki Fekete-Győr András, aki élő videóban jelentkezett be Facebook-oldalán. A Momentum Mozgalom elnöke elmondta, a mai rádióinterjújában a miniszterelnök arról beszélt, hogy megérkeztek az első orosz vakcinák Magyarországra,

a nemzetközileg elfogadott tesztelési fázisok kihagyásával engedélyeztetett orosz vakcinát csak akkor vagyunk hajlandóak elfogadni, ha az uniós hatóság azt jóváhagyta.

Ellenkező esetben elvárjuk, hogy

Orbán Viktor és a kormánytagok oltassák be magukat vele először

és csak utána adjanak belőle az egészségügyi és szociális dolgozóknak, a tanároknak és végül mindenkinek, aki rászorul – jelentette ki.

Nem ez az első eset, hogy egy momentumos politikus primitív megnyilvánulással élt a koronavírus elleni vakcinával kapcsolatban. Csillag Tamás, a Momentum egyik alapítója még novemberben írt hozzászólást Szijjártó Péter bejelentéséhez, amely szerint decemberben orosz oltóanyag érkezhet Magyarországra. Mint írta, „van 133 bátor ember, akit önként jelentkezőnek szeretnék ajánlani az orosz oltóanyaghoz. Ha működik, ha nem, mi csak nyerhetünk!” – írta Csillag Tamás, aki a 133 emberrel egyértelműen a fideszes országgyűlési képviselőkre utalt. Homonnay Gergely, DK-s megmondóember pedig nemrég Facebook-oldalán tett közzé bejegyzést, amelyben Orbán Viktor halálát kívánta.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.