Koronavírusos a Fidesz országgyűlési képviselője

Karanténba vonult családjával együtt.

Magyar Nemzet
2020. 11. 01. 13:07
null
Hoppál Péter: Már az Arany- és Kodály-évre is készülünk Fotó: Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hoppál Péter, aki Pécs és térsége országgyűlési képviselője, elkapta a koronavírust. Mint azt Facebook-oldalán írta: tesztje pozitív lett, enyhe tünetei vannak. – Mától családommal együtt hatósági házi karanténba vonulok. Isten kezében vagyunk. Vigyázzunk egymásra! Vigyázzanak magukra! – írta a képviselő.

Az elmúlt hetekben több politikus is átvészelte a betegséget, így például Varga Judit igazságügyi miniszter és Borbély Lénárd, Csepel polgármestere is. A kerületvezető kórházba került tüdőgyulladással, ám lélegeztetésre nem, csupán oxigénmaszkra volt szüksége.

Az Index.hu úgy tudja, jelenleg súlyos állapotban az intenzív osztályon fekszik Szőcs Géza, a miniszterelnök kulturális főtanácsadója.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.