Nacsa Lőrinc szerint a baloldal minden napja a kamuzásról szól

A baloldal a hazugság lelepleződése után sem állt ki a hamis videóval lebukott Korózs Lajos mögül.

Forrás: MTI2020. 11. 14. 11:29
NACSA Lőrinc
Budapest, 2019. november 5. Nacsa Lőrinc, a KDNP parlamenti képviselője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. november 5-én. MTI/Soós Lajos Fotó: MTI/Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Miközben az ország minden erejével védekezik a koronavírus-járvány ellen, a baloldalon minden egyes nap csak a kamuzásról szól” – emelte ki a Magyar Távirati Irodának adott közleményében november 14-én Nacsa Lőrinc, a Fidesz–KDNP országgyűlési képviselője.

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke november 12-én a Pesti TV műsorában adott interjút a témával kapcsolatban. Mai videónyilatkozatában hangsúlyozta: lassan fél éve, hogy „Korózs Lajos lebukott a gyalázatos kamuvideójával”, a szocialista politikus odáig ment, hogy „egy álmentős kóros hazudozóval forgatott videót, hogy lejárassa a mentőket és a védekezésben részt vevőket”.

„A kamuvideót aztán az egész baloldal kórusban hirdette, és annak ellenére, hogy lebuktak vele, Korózs Lajos azóta sem kért bocsánatot, ráadásul az egész baloldal azóta is falaz neki” – mutatott rá a képviselő. Nacsa Lőrinc külön kiemelte: Korózs Lajost többszöri kérésük ellenére az Országgyűlés népjóléti bizottságának éléről sem hívták vissza, „pedig egyértelmű, hogy teljesen méltatlanná vált a tisztségre”.

Nacsa Lőrinc szerint miközben egész Európában egyre kritikusabb a koronavírusjárvány-helyzet, a „magyar baloldal továbbra sem segít, inkább a kamuzást és Korózst választotta”.

„Azzal, hogy falaznak a kamuvideós Korózs Lajosnak, beismerik, hogy valójában őket nem a járvány érdekli, hanem a hatalom, és ezért mindenre képesek: kamuvideókat és álhíreket gyártanak, egyfolytában kamuznak, nem támogatják a védelmi intézkedéseket, nem szavazták meg a védekezéshez szükséges forrásokat és lejárató kampányt folytatnak Magyarország ellen” – fejtette ki.

A „baloldal a járvány kezdete óta mást sem csinál, csak hazudozik és próbál hangulatot kelteni: az egyik a kórházakról hazudik, a másik a vakcináról, a harmadik a mentőket, a negyedik a rendőröket támadja, az ötödik pedig kamuzik a tesztekről” – fogalmazott a kereszténydemokrata politikus.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.