Niedermüller drasztikusan megemelheti a parkolási díjakat

Niedermüller Péter, a VII. kerület polgármestere lapinterjúban kijelentette: növekedni fog a parkolás díja Erzsébetvárosban. Mi több, az új beköltőzők magasabb sarcra számíthatnak. A budapesti Fidesz csoport is reagált a hírre, megjegyezték: úgy tűnik, megérkezett a villanyszámla a városházára.

2020. 11. 18. 13:03
null
Niedermüller Péter (balra) is a valósnál nagyobb tehernek tüntette fel a hozzájárulást Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erzsébetvárosban a parkolási bevételeket mindenféleképpen meg fogják emelni a közeljövőben – derül ki a Niedermüller Péter (DK) polgármesterrel a Jelen média által készített interjúból. A Gyurcsány-párti politikus kijelentette azt is, hogy

a frissen a kerületbe költözők költségeiben „drasztikus áremelések” is szóba jöhetnek.

– Azt gondolom, hogy ez nincs rendjén, attól, akinek van autója, nyugodtan lehetne több pénzt kérni – fogalmazott a polgármester.

„Úgy tűnik, megérkezett a villanyszámla a VII. kerületi városházára! A DK-s Niedermüller Péter vezette önkormányzat ugyanis drasztikus adóemelést hirdetett: nemcsak a más kerületből érkezők, de az erzsébetvárosiak is többet fizethetnek majd a parkolásért” – reagált a hírre a fővárosi Fidesz–KDNP frakció. Hozzátették: ráadásul a lakbér jövedelemszinthez igazított megemelését is bejelentette a polgármester.

„A balliberális kerületvezetés ahelyett, hogy a saját fizetésemelését, a plusz két alpolgármester bérét és a haveri ügyvédi iroda méregdrága szerződését vizsgálná felül, inkább a koronavírus-járvány közepén sarcolja meg a VII. kerületi lakosokat!”

– foglalta össze a fővárosi Fidesz az erzsébetvárosi helyzetet.

A Magyar Nemzet korábban már megírta: míg a baloldal lakhatási válságról és a szegénység felszámolásáról kampányolt, hatalomra kerülve drasztikus adó- és díjemeléseket hajtanak végre.

Ezt a gyakorlatot kívánja bevezetni Niedermüller Péter erzsébetvárosi polgármester is.

Lapunk arról is beszámolt, hogy Niedermüller Péter erzsébetvárosi polgármester lemondását követelte az áramlopási ügy miatt Bajkai István fideszes parlamenti képviselő. A DK VII. kerületi politikusának, Borka-Szász Tamásnak az irodájában folytatott bitcoinbányászat a DK pártfinanszírozását szolgálhatta.

Arról is írtunk, hogy több száz millió forinttal károsítja meg az erzsébetvárosi lakosokat Niedermüller Péter. Az Gyurcsány-párti polgármester közel egy év alatt leépítette a családi kedvezményeket Erzsébetvárosban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.