időjárás 24°C Ibolya 2022. augusztus 7.
logo

Orbán Viktor halálát kívánja a gyurcsányista provokátor

Nagy Orsolya
2020.11.10. 12:42
Orbán Viktor halálát kívánja a gyurcsányista provokátor

„Ahogy az Ozban a gonosz boszorkány halálát várták, úgy várom Orbánét is, és pezsgőt fogok bontani, ha megdöglik” – írja Facebook-oldalán Homonnay Gergely, DK-s megmondóember.

Az ismert Gyurcsányista provokátor immár sokadjára tesz gyomorforgató és ízléstelen kijelentéseket Facebook-oldalán. Ezúttal a járványkezeléssel és Orbán Viktor kormányfővel kapcsolatos gondolatait osztotta meg, miután a koronavírusos Szijjártó Péter külügyminiszter állapotán gúnyolódott a kormánytag Facebook-oldalán.

„A poloskát is wc-papírba csomagolva dobtam ki nyáron az ablakon, de ahogy az Ozban a gonosz boszorkány halálát várták, úgy várom Orbánét is, és pezsgőt fogok bontani, ha megdöglik. Mert emberek élete szárad a lelkén.” – írta Homonnay Facebook-posztjában.

A Gyurcsány Ferenchez köthető influencer kormánypárti politikusok halálának kívánásán kívül Toroczkai Lászlónak is hasonlókat kíván. A provokátor azon kesergett, hogy a koronavírus-fertőzéssel karanténba került Mi Hazánk-elnök, „sajnos” várhatóan túléli a betegséget, pedig „ha egy mocsok nácival kevesebben vagyunk, attól a világ csak szebb lesz.”

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.