Brüsszeli pénzből hirdet az interneten Gyurcsány Ferencné

Tízmillió forint feletti összeget költhetett eddig az EP szocialista frakciója Dobrev Klára hirdetéseire.

Magyar Nemzet
Forrás: ORIGO.HU2020. 12. 06. 11:59
null
Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobrev Klára Fotó: BachPekaryMate
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Továbbra is szakadatlanul ömlik a pénz Brüsszelből Gyurcsány Ferencné videós kampányára, az elmúlt másfél hét alatt újabb hétmillió forint külföldi támogatást kapott a baloldali politikus – derül ki a Facebookon elérhető adatokból. Nemcsak a DK számít az uniós „elit” kegyeltjének, hanem a többi hazai baloldali párt is. Gyurcsány Ferencék mellett Fekete-Győr Andrásék (Momentum), és Gyöngyösi Mártonék (Jobbik) is rendesen megszolgálják a pénzt Brüsszelben, hiszen naponta uszítanak Magyarország ellen – számolt be róla az Origo.

A portál korábbi számításai szerint a további hirdetési pénzekkel együtt már 10 millió forintnál járhat az Európai Parlament szocialista frakciója (S&D). Ezeket a pénzeket Dobrev Klára imázskampányának népszerűsítésére költik, melynek fő üzenetei a járvány elleni védekezés támadása. Az európai szocialisták más DK-s politikusok hirdetéseire is jókora összegeket áldoznak.

Dobrev Klára oldaláról elérhető hirdetési sztatisztikák. Kép forrása: Facebook/origo.hu

„A hangsúly egyértelműen Gyurcsánynén van: a felvételek nagy részében ő a főszereplő, és a legnagyobb pénzeket az ő közösségi oldala kapja. A brüsszeli támogatásból megfogalmazott üzenetei faék egyszerűségűek, és erősen a finanszírozó felé hajlanak: az Európai Unióban minden csodálatos, Magyarországon minden borzasztó” – mutatott rá az Origo.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.