Délegyháza pénzjutalomban részesíti a hős újpesti rendőröket

Elismerésüket és hálájukat fejezik ki az egyenruhásoknak, akik megállították a késelő ámokfutót.

Munkatársunktól
Forrás: Facebook2020. 12. 26. 14:56
null
Rendõrségi helyszínelõk 2020. december 24-én egy IV. kerületi társasház elõtt, ahol egy rendõr lelõtte a járõrtársa életére törõ férfit. A késes támadó a helyszínen meghalt, a sérült rendõrt kórházba vitték. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Délegyháza önkormányzata elismerését és háláját fejezi ki a hős rendőröknek, akik megállították Újpesten a késelő ámokfutót. Sajnáljuk, hogy az elkövető – bár nem tudjuk, személy szerint ki az – délegyházi illetőségű – írta közösségi oldalán a Pest megyei település polgármestere. Riebl Antal hozzátette: a lehető legelső alkalommal döntést fog hozni arról, hogy a község a sérülést szenvedett rendőrt és az életét megmentő járőrtársát megfelelő anyagi elismerésben is részesítse.

Riebl Antal bejegyzését Wintermantel Zsolt is megosztotta saját Facebook-oldalán, kifejezve elismerését, amiért Délegyháza polgármesterének eszébe jutott a rendőrök megjutalmazása. A IV. kerület előző, fideszes polgármestere köszönetet mondott a hős újpesti rendőröknek, illetve mielőbbi teljes felépülést kívánt a súlyosan megsebesített egyenruhásnak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.