Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Kormányzati figyelmeztetés: már megint álhírt terjeszt a 444

Nincs ellentmondás Müller Cecília és a kormány korábbi nyilatkozata között a védőoltás kapcsán, ahogy állítják.

Forrás: MTI2020. 12. 08. 17:06
Müller Cecília
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Koronavírus Sajtóközpont szerint már megint álhírt terjeszt a 444.hu portál; nincs ellentmondás Müller Cecília országos tiszti főorvos és a kormány korábbi nyilatkozata között a védőoltás kapcsán.

A sajtóközpont kedden azt közölte az MTI-vel, hogy a kormány 17,5 millió adag külföldi vakcinát kötött le különböző gyártóknál, de azok még nem érkeztek be az országba.

Folyamatosan keresik a kormány besározásának lehetőségét
Fotó: 444.hu

Hozzátették, hogy amint a lekötött vakcinák megérkeznek és a hatóság engedélyezi azokat, elkezdődhet az oltás.

Hangsúlyozták, jelenleg Magyarországon nincs engedélyezett, koronavírus elleni vakcina. Ez egyértelműen azt jelenti, hogy a magyar emberek nem is tudnak miből választani. Erről beszélt keddi sajtótájékoztatóján Müller Cecília – szögezték le.

„Változatlanul bízunk abban, hogy jövő tavasszal ott tartunk majd, hogy minden, Magyarország által megrendelt külföldi vakcina rendelkezésre fog állni és akár többféle, a hatóság által is engedélyezett vakcina is lesz nagy mennyiségben, amelyekből akkor majd akár választani is lehet” – áll a Koronavírus Sajtóközpont közleményében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.