időjárás 17°C Fatime 2023. június 5.
logo
Helyreigazítás: Lapunk 2021. január 5-i számában az „Aláírásgyűjtés a baloldal halálkampánya ellen” címmel megjelent cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Krekó Péter a Politico című online portálnak arról nyilatkozott, hogy összefügg a járvány áldozatainak a száma azzal a ténnyel, hogy a baloldal egyesülve indul a választásokon a Kormány ellen.

Aláírásgyűjtés a baloldal halálkampánya ellen

Magyar Nemzet
2021.01.05. 06:59 2021.11.27. 09:44
Aláírásgyűjtés a baloldal halálkampánya ellen

Petíciót indít lapunk publicistája Krekó Péter balliberális elemző minapi kijelentése miatt, amely egy elvetemült stratégiát körvonalaz: „Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket” – mondta Krekó, a Political Capital nevű agytröszt vezető munkatársa. Bayer Zsolt azt követeli, hogy a baloldal határolódjon el az elemzőtől és tisztességtelen kijelentésétől.Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája a Citizengo.org oldalán indított petíciót a baloldal oltásellenes kampánya miatt.

Nem csak az aláírás segít, amit ITT tehet meg, a megosztás is. Ha támogatni szeretné, ossza meg ezt a cikket facebookon is!

– Egy hét eltelt már azóta, hogy a hazai nyilvánosság tudomást szerzett az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb gazemberségéről. A Political Capital baloldali-liberális elemző műhely egyik vezető munkatársa és a hazai ellenzék egyik legfontosabb megmondó embere, véleményvezére a következőket jelentette ki egy brüsszeli lapnak: „A tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket.” Nem kell megmagyarázni, a mondat önmagáért beszél.

A mai magyarországi baloldal stratégája nem kevesebb, minthogy el kell venni az emberek kedvét a védőoltástól, ennek következtében a járvány majd tovább szedi áldozatait, és ezért a társadalom majd a kormányt fogja megbüntetni – értsd: így nyerhetik meg a következő választásokat

– emlékeztetett Bayer Zsolt.

Mint azt a Magyar Nemzet kedden megírta: Krekó Péter balliberális elemző a brüsszeli Politco.eu című online portálnak arról nyilatkozott, hogy összefügg a járvány áldozatainak a száma azzal a ténnyel, hogy a baloldal egyesülve indul a választásokon a kormány ellen. Majd ezután következett a fentebb idézet mondat, amely szerint Orbánnak viselnie kell a felelősséget azért, ha honfitársaink vakcina iránti bizalmát aláássák.

Mintha csak vezényszó lett volna Krekó véleménye, a Jobbik ki is adott egy közleményt, amelyben tiltakozott a koronavírus elleni orosz vakcina hazai használata ellen.

– A kijelentés gyalázat, a szó minden értelmében – folytatta Bayer Zsolt. Lapunk publicistájának szavait olvashatják a továbbiakban: „Eltelt egy hét, de egyetlen ember sem akadt sem a magyarországi baloldalon, sem liberális értelmiségükből, aki kikérte volna magának Krekó Péter gazemberségét, aljasságát, elhatárolódott volna mindettől, és bocsánatot kért volna ezért a mindenen túlmutató bárdolatlanságért. Ellenkezőleg: azt látjuk, hogy a magyarországi baloldal egy emberként fogott hozzá megvalósítani a krekói stratégiát, s ezzel ez a baloldal pontosan ugyanolyan szégyenteljes gazemberré lett, mint amilyen a stratégája, amilyen maga Krekó Péter.

Mi, felelősen gondolkodó magyar állampolgárok és hazaszerető emberek nem tűrhetjük szótlanul mindezt! Mert felelősek vagyunk egymásért, gondoljunk bármit a világról, politikáról, hitről, Istenről vagy emberről.

Amint Szabó Dezső mondta: »Minden magyar felelős minden magyarért!« Meg kell mutatnunk ezeknek a semmitől vissza nem riadó gazembereknek, hogy most értek el ahhoz a határhoz, ahonnét vagy visszafordulnak, vagy számolniuk kell a következményekkel! Mi, felelős magyar állampolgárok és hazaszerető polgárok aláírásunkkal fejezzük ki azon véleményünket, hogy ez nem férhet bele sem a politikai küzdelmekbe, sem a szabad vélemény- és szólásszabadság kereteibe! Aláírásunkkal pedig azt is kifejezésre juttatjuk, hogy nem tűrjük tovább sem az ilyen megnyilvánulásokat – sem pedig a hozzá hasonlók cinkos hallgatását!

Követeljük, hogy a magyarországi baloldal határolódjon el ettől az embertől, ettől a stratégiától, és jelentse ki egyértelműen, hogy nem halottak hátán akar visszakapaszkodni a hatalomba!

Követeljük, hogy e gaztettért kérjenek bocsánatot minden magyar embertől! Budapest, 2021. január 4., Bayer Zsolt író-publicista, Magyar Nemzet.”

A petíciót a www.citizengo.org oldalon írhatják alá.

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.