Menekül a kérdések elől Gyöngyös polgármestere + videó

Gyöngyös baloldali polgármestere nem tagadja, hogy soron kívül jutott hozzá a koronavírus elleni védőoltáshoz. Hiesz György január elején kapta meg a vakcinát, amikor a járványügyi szabályok szerint csak az egészségügyi dolgozók, valamint a veszélyeztetett betegek voltak jogosultak arra. Az értesülést a helyi kórház dolgozói is megerősítették. A térség kormánypárti országgyűlési képviselője szerint a polgármesternek tudnia kellett, hogy nem jogosult az oltásra. Horváth László hangsúlyozta: ha a baloldal vizsgálóbizottságot akar, akkor ezt az ügyet kellene ellenőriznie. A Hír TV stábja megpróbált magyarázatot kérni a politikustól, amikor éppen a munkahelyéről jött ki, ám érdemben nem nyilatkozott, így nem tudtuk meg, mit szólt volna, ahhoz, ha egy kormánypárti polgármester tett volna hasonlót.

Forrás: HírTV2021. 01. 26. 14:08
Tóbiás József; Hiesz György
Hiesz György 2018-ban hagyta ott a szocialista pártot Fotó: MTI Fotó: Vajda János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A PestiSrácok.hu szerint Hiesz György január elején kaphatta meg a vakcinát, amikor csak az egészségügyi dolgozók, valamint a veszélyeztetett betegek voltak jogosultak rá.

A kormánypártok kommunikációs igazgatója híradónak azt mondta: a polgármesternek tisztáznia kell, hogy mi is történt valójában. – A polgármester a városban élőket sem tájékoztatta arról, valóban megkapta-e a vakcinát – tette hozzá a HírTV.

Szerették volna megtudni Hiesz Györgytől, hogy volt-e jogosultságára a védőoltásra, de a politikus elmenekült a kérdések elől.

A térség kormánypárti országgyűlési képviselője szerint a polgármesternek tudnia kellett, hogy nem jogosult az oltásra.

– Az mégis csak elfogadhatatlan, hogy miközben idős emberek fegyelmezetten várnak a sorukra, addig egy polgármester lopakodva előz oltásért. Hiesz György az első olyan politikus, aki tudatosan és súlyosan megsértette az oltásra vonatkozó szabályokat

– nyilatkozta a Hír TV-nek Horváth László (Fidesz).

A csatorna tudósítója, Komáromy László a Híradóban elmondta, továbbra is várják a polgármestert, hiszen több kérdésre is válaszolnia kellene, például arra, hogy miként jutott olyan információhoz, hogy van olyan vakcina, amely beadásra vár? Hogy jutott be a kórházba, és ha már bejutott, az oltóanyagot miért nem ajánlotta fel egy idős rászorulónak?

 

A Pesti TV Riporter című műsorának stábja is megpróbálta mikrofon végre kapni a polgármestert, aki többször is csak ennyit mondott: Uraim, a városi televízióban minden kérdésükre válaszoltam, vágatlan formában közreadhatják.

 

Hallgat az összes baloldali propagandaoldal Hiesz György soron kívüli oltásáról

Mélyen hallgatnak a baloldali propagandaoldalak Hiesz György, Gyöngyös baloldali polgármesterének oltási botrányáról.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.