időjárás 17°C Medárd 2023. június 8.
logo

Papokat gyalázott durván a Gyurcsány-párti politikus

Borsodi Attila
2021.01.22. 16:24
Papokat gyalázott durván a Gyurcsány-párti politikus

Útszéli stílusban, megdöbbentő bejegyzést tett a Facebookon Berki Józsefné Mizser Éva, a baloldali összefogás bátonyterenyei önkormányzati képviselője, a helyi DK oszlopos tagja – erről adott hírt szintén a közösségi oldalon a Fidesz Kelet-Nógrád csoportja.

A lementett, helyesírási hibáktól hemzsegő hozzászólásban a balliberális politikus nemes egyszerűséggel közölte, hogy ő ateista, és „utálja a pedofil mocskos papokat”.

Az atyák megkínzásával kapcsolatos gondolatait is megosztotta a Facebookon, de azok nem tűrik a nyomdafestéket. Közölte azt is, hogy Isten nincs, és ő a pokolba szeretne majd kerülni, mert ott több az ismerőse.

Gyurcsány Ferenc (képünkön) pártjának politikusa a pokolba vágyik

A Fidesz Kelet-Nógrád csoportja ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy „a Gyurcsány Ferenc által meghirdetett szeretet politikája megszólalt Bátonyterenyén is.” „Az, hogy Mizser Éva gondolatai mennyire összeegyeztethetők Gyurcsány Ferenc DK-pártelnök szeretetpolitikájával, amit meghirdetett, azt nem tudjuk. De a fentiek alapján el tudjuk képzelni, hogy mi vár az egyházra egy esetleges kormányváltáskor.

Egy biztos, itt és most egy olyan embernek, aki ezeket a megdöbbentő gondolatokat lejegyezte, nincs helye a bátonyterenyei képviselő-testületben.

Felszólítjuk, hogy adja vissza mandátumát, és vonuljon vissza a közéletből” – szögezték le.

A Fidesz bátonyterenyei szervezete, amely közzétette a megdöbbentő bejegyezést is, szintén „azonnali lemondásra szólítja fel Mizser Éva Dk-s, de az összefogás színeiben 2019-ben városi képviselői mandátumhoz jutott képviselőt”.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.