Skrabski Fruzsina: Van akinek tényleg nem szabad nyilatkozni!

A sokadik rossz tapasztalatom – írta közösségi oldalán Skrabski Fruzsina.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 01. 27. 15:10
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Sose értettem, hogy miért nem nyilatkoznak fideszes vezetők? A párbeszédben hiszek, de sajnos, le kell vonjam ebből a pár tapasztalatból a szomorú következtetést: van akinek tényleg nem szabad nyilatkozni! Hiszen

ez nem párbeszéd, hanem csak felhasználják a nevedet, hogy minden oldalt megszólaltató, korrekt cikknek tűnjön egy lejárató propagandaírás” – írta közösségi oldalán Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány mozgalom alapítója.

„Írtam, hogy nyilatkoztam a Süddeutsche Zeitungnak – a cikk következetesen nyomja a megszokott klisékkel, mintha valami borzalmas, maradi világban élnénk, ahol gyerekszülésre kényszerítenék a nőket – számolt be Skrabski. Az interjúban az összes vádra részletesen válaszoltam, elmondtam, hogy ötpárti támogatásunk van, de mégis valami Fidesz-pártoló figurának sikerült még a szüleimet is beállítani. A Három Királyfi pedig úgy szerepel, mint valami társkereső szolgáltatás. Még mindig jobban jártam, mint egy éve, amikor egy francia csatorna egész hétvégét töltött az egyik önkéntesünk családjánál, majd a Három Királyfi caklipakli kimaradt, helyette a családot vágóképnek használták ahhoz, hogy a magyar családpolitikát gyalázzák” – tárgyalta a bejegyzés.

„De legrosszabban anyukám járt annak idején, amikor egy német lapnak nyilatkozott, amelyik a leadben azt írta, hogy ő izzadtan adta az interjút és ez olyan szinten megadta a beszélgetés alaphangját, hogy rögtön egy izzadós mucsai lett a professzorból” – idézett fel egy régi esetet a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom vezetője.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.