Újra felfedte igazi arcát a „legeurópaibb” párt

Segítségnyújtás helyett továbbra is a kormány elleni uszításra használja a járványhelyzetet a Gyurcsány-párt.

Magyar Nemzet
2021. 01. 25. 12:22
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Segítségnyújtás helyett továbbra is a kormány elleni uszításra használja a járványhelyzetet a magát a „legeurópaibb” pártnak nevező DK. Azt követően, hogy kampányba kezdtek a kínai vakcina ellen, Gyurcsány Ferencék most azokat a plakátokat kezdték átragasztgatni, amelyeken a kormány – épeszű, ép lelkű ember számára kifogásolhatatlan módon – azt üzeni, hogy „minden élet számít”.

Gy. Németh Erzsébeték átragasztják a Minden élet számít feliratú plakátokat
Fotó: Facebook/DK Pesterzsébet

„Kijavítottuk a plakátot. Az utcai hirdetőoszlopokon szerintünk az igazságot kell hirdetni, ezért kijavítottuk a hibát, mert a kormány a fideszes haverokat fizeti a Covid-alapból, ahelyett, hogy a magyar embereket segítené, ezért nekik minden Fidesz-haver számít” – olvasható a DK pesterzsébeti Facebook-oldalán, ahová fotókat és egy videót is posztoltak az akcióról, amit a képek tanúsága szerint ráadásul Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes vezetett. Persze ez nem csoda annak tükrében, hogy maga a főpolgármester, Karácsony Gergely is masszívan részt vesz a baloldal halálkampányában.

Mint azt megírtuk, a Gyurcsány-kormány semmit sem tett a fiatalok munkához jutásáért. Nem segít a kormány a fiatalokon, akik „elképesztő bajban” vannak emiatt – kelt ki közösségi oldalán Dobrev Klára. Arról viszont nem szólt Gyurcsány Ferenc felesége, hogy kormányzásuk idején rekordmennyiséggel csökkent a fiatal munkavállalók száma hazánkban, emellett pedig a Gyurcsány-kormány a közterheket is folyamatosan növelte. A baloldali politika a megoldást most a segélyezésben látja, az Orbán-kormány ehelyett viszont a fiatalok munkaerőpiaci elhelyezkedését segítené elő.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.