Bombariadót fújtak az érdi Lidlben, miközben meghalt egy vevő

Egy idős nő rosszul lett az érdi Lidl bejáratánál, és elhunyt. A biztonsági őrök bombariadóra hivatkozva ürítették ki az áruházat.

Munkatársunktól
2021. 02. 05. 16:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rosszul lett és meghalt egy idős hölgy az érdi Lidlben péntek délelőtt – számolt be a Budapest Környéke. A Facebookon az üzlet egyik alkalmazottja azt írta: az idős nő a bolt bejáratánál lett rosszul és összeesett. A kiérkező mentők megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. A Lidl tájékoztatása szerint az érdi áruház a haláleset miatt péntek délutánig zárva tart. Lapunknak az egyik vásárló, aki szemtanúja volt az esetnek azt mondta, a biztonsági őrök arra hivatkoztak, hogy bombariadó van, és mindenkit gyorsan kizavartak a boltból, nagy volt a pánik. – Én éppen a pénztárnál álltam, de fizetni sem hagytak, azonnal ki kellett vonulnom a bevásárlókosarammal együtt, ahogyan a többi vásárlónak is az áruház előtti parkolóba – mondta a hetvenöt éves férfi. – Nekünk azt mondták, hogy bombariadó van, azért kell ilyen gyorsan távozni, de azt is láttuk, hogy egy idős hölgy elájult, és mentőt kellett hozzá hívni. Megpróbálták újra éleszteni, amikor elhagytuk az áruházat. Azt gondoltam, hogy az ijedségtől lett rosszul – mondta el a szemtanú. Egy eladó megerősítése szerint azonban a bombariadóról csak azért beszéltek a vevőknek, hogy gyorsabban kiüríthessék az üzletet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.