Kilépett a Jobbikból egy hajdúböszörményi képviselő

A politikus arról tájékoztatta a város vezetését, hogy függetlenként dolgozik tovább a testületben.

2021. 02. 16. 13:35
Hajdúböszörmény, 2015. május 14. Súlykorlátozásra figyelmeztetõ közlekedési jelzõtábla mellett halad el egy tehergépjármû a 35-ös számú fõúton Hajdúböszörménynél 2015. május 14-én. A súlyos zaj- és környezeti ártalmak miatt május 13-tól kitiltották a fõút Debrecen és Hajdúböszörmény közötti szakaszáról a 20 tonna megengedett legnagyobb össztömegû tehergépjármûveket. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfői hatállyal megszüntettem tagsági viszonyomat a JOBBIK Magyarországért Mozgalomban – erről tájékoztatta elektronikus levélben Takács Lászlóné hajdúböszörményi önkormányzati képviselő Kiss Attilát, a város polgármesterét és Koláné Markó Judit jegyzőt.

A politikus jelezte a város vezetésének, hogy a mandátumát megtartva, 2021. február 16-tól, vagyis keddtől a munkáját független önkormányzati képviselőként kívánja folytatni a testületben.

Mint azt korábban megírtuk, a 2019. októberi önkormányzati választáson Kiss Attila (Fidesz–KDNP) megtartotta a város polgármesteri székét, és a kormánypártok mind a tíz egyéni választókerületben megszerezték a mandátumot. A város képviselő-testületébe rajtuk kívül négyen jutottak be kompenzációs listáról: Kathiné Juhász Ildikó (DK–MSZP), Nagy Imre (Civilek a Lakóhelyért Egyesület), Nagy Zoltán (Mi Hazánk) és Takács Lászlóné (Jobbik). Utóbbi mostantól kezdve függetlenként politizál tovább.

A dolog érdekessége, hogy Takács Lászlóné korábban a Jobbik városi elnöke is volt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.