Simicskó István köszönetet mondott a magyar ápolóknak

– Mintegy hatvannyolcezer ápoló mutatott emberfeletti helytállást a járvány óráiban is – mondta Simicskó István (KDNP) az ápolók napja alkalmából.

Munkatársunktól
Forrás: Facebook2021. 02. 19. 11:45
null
Simicskó István, Újbuda országgyűléis képviselője szerint László Imre, DK-s polgármester kiárusítja a XI. kerületet. Fotó: Mirkó István Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A magyar egészségügy dolgozói nélkül ma nem lehetnénk eredményesek a koronavírus elleni küzdelemben. Mintegy hatvannyolcezer ápoló mutatott emberfeletti helytállást a járvány óráiban is – mondta Simicskó István (KDNP) az ápolók napja alkalmából közzétett Facebook-videóüzenetében.

Simicskó István (KDNP) az ápolók napja alkalmából mondott köszönetet a hazai egészségügy dolgozóinak

– A kormány 2010-től kiemelten kezeli az egészségügyben dolgozók erkölcsi és anyagi megbecsülését, melynek következtében a legnagyobb arányú bérnövekedés ebben az ágazatban valósult meg – emlékeztetett a politikus.

– Az orvosi fizetések rendezése mellett az ápolók béremelési programját is elindítottuk, melynek köszönhetően 2022-ben egy ápoló átlagosan két és félszeresét fogja keresni a 2016 előtti bérének – tette hozzá.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.