Vakcinaellenes hangulatkeltés Miskolcon

A Fidesz–KDNP szerint a helyi balliberálisok is csatlakoztak a Gyurcsány-koalíció halálkampányához.

2021. 03. 05. 13:05
null
A kormánypárti politikusok felháborítónak tartják a baloldal viselkedését Forrás: Fidesz Miskolc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ma reggeli információink szerint ismeretlen személyek egyes városrészekben olyan névtelen és rosszindulatú szórólapokat dobtak be a postaládákba, amelyek arra biztatnak, hogy ne oltassuk be magunkat bizonyos vakcinákkal – erről beszélt pénteken sajtótájékoztatón a Fidesz–KDNP miskolci frakciószóvivője.

Hollósy András emlékeztetett arra, hogy Magyarországon sajnos a baloldal az elmúlt hetekben ennek a negatív kampánynak a szószólója volt, és több baloldali politikus is el akarja bizonytalanítani az oltásra váró embereket.

Hozzátette: most, a harmadik hullámban különösen is összefogásra és fegyelmezettségre van szükség, mert minden élet számít.

A Fidesz miskolci frakcióvezetője arról beszélt, hogy miközben a járvány harmadik hulláma megérkezett Magyarországra és Miskolcra, a helyi baloldal régi motorosa, Bartha György nem tud leállni. – A közelmúltban morbid módon arról posztolt, hogy járvány idején szép szokás az emberáldozat, s bár ezt a posztját törölte, bocsánatot nem kért senkitől. De nem elégedett meg ennyivel, a napokban egy olyan írást propagált, ami szerint egyes vakcinák beadását meg kell fontolni, mert esetükben kérdéses a vakcinaútlevél.

A cikk sugallata teljesen egyértelműen az, hogy egyes vakcinák kockázattal járnak – fogalmazott Nagy Ákos.

Majd feltette a kérdést: mi a fontosabb, a vakcinaútlevél vagy az emberi élet?

A kormánypárti politikusok felháborítónak tartják a baloldal viselkedését
Fotó: Fidesz Miskolc

– A mi álláspontunk szerint egy ilyen súlyos járvány idején tisztességes politikus csakis egyetlen dologért kampányolhat, az emberi életért – mutatott rá Nagy Ákos, hozzátéve, hogy ha valaki nem így cselekszik, akkor azt gyanítják, hogy azt a politikust a humánum helyett a pártérdekek vezérlik. Mint elmondta, több politikai elemző lebuktatta már a gyurcsányista baloldalt, és kimutatta a balliberálisok taktikáját, miszerint minél rosszabb Magyarországnak, annál jobb a baloldalnak.

– Látva Bartha György propagandamunkáját, az a véleményünk, hogy a miskolci baloldal is csatlakozott a Gyurcsány-koalíció halálkampányához. Aki ugyanis nem kampányol az életért, az végső soron saját honfitársai halálát kockáztatja – tette hozzá.

A miskolci Fidesz–KDNP frakcióvezetője kiemelte: a politikai tisztesség azonban megkívánja, hogy elismerjék, a miskolci városvezetésből Veres Pál polgármester nem csatlakozott ehhez a baloldali kampányhoz, hanem a közösségi oldalán és a város közügyeiről szóló online konzultáción is kiállt az oltás mellett. – Mi magunk is, a Fidesz-KDNP frakciószövetség vezetői immáron sokadszor azt kérjük a miskolciaktól, hogy aki még nem regisztrált az oltásra, az mihamarabb tegye meg ezt, aki pedig megkapja az értesítést arról, hogy sorra került, az oltassa be magát – közölte Molnár Péter.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.