Drágállja a vakcinát a Momentum színeiben induló képviselő

Szabó Szabolcs ex-LMP-s politikus – a baloldali mintát követve – a kínai vakcina árával hergel.

Magyar Nemzet
Forrás: Csepel.info2021. 03. 11. 19:57
null
Mezõhegyes, 2016. április 7. Szabó Szabolcs országgyûlési képviselõ (b) és Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke a párt mezõhegyesi lakossági fórumán 2016. április 7-én. MTI Fotó: Rosta Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megdöbbenésének adott hangot a baloldali előválasztáson momentumos színekben induló Szabó Szabolcs csepeli-soroksári parlamenti képviselő azért, mert szerinte túl sokba kerül megvédeni egy-egy magyar ember életét – írta a Csepel.infó.

„63 euró? Ez egészen döbbenetesen magas ár. Csak a mai szállítmány volt akkor 5 milliárd forint, és ez még a teljes számla tizede sem volt” – fakadt ki a kínai vakcinaszállítmány kapcsán a Facebook-oldalán az ex-LMP-s politikus, aki még egyetlenegy járványellenes intézkedést sem támogatott az Országgyűlésben. Állítása szerint mégis mindent megtett a koronavírus-járvány ellen, ugyanis a 96 ezer fős választókerületben tavaly hatezer, többnyire egyszer használatos maszkot osztott ki. Sőt, állítása szerint egy immunológusprofesszor tájékoztatását is közvetítette.

Ennyivel szerinte le is van tudva a járvány elleni védekezés, innentől elég bírálni a kormányt. Főként azt, hogy az Orbán-kormány 23 ezer forintot is képes adni egy magyar ember életének a megmentéséért.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.