Folyamatos a közoktatási intézmények fertőtlenítése

Ma a Magyar Honvédség katonái több helyszínen folytatták az oktatási intézmények fertőtlenítését.

Magyar Nemzet
Forrás: honvedelem.hu2021. 03. 25. 20:54
null
A Magyar Honvédség katonái folyamatosan fertőtlenítik a közoktatási intézmények helyiségeit Forrás: honvedelem.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Biológiai Mentesítő Csoport ózongenerátorral és hidegködképző eszközzel mentesítette a csoportszobákat, a folyosókat, a közös helyiségeket, valamint a vizesblokkokat a letkési óvodában – olvasható a honvedelem.hu oldalán a több helyszínen is zajló közoktatási intézmények fertőtlenítéséről.

A vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár katonái is a közoktatási intézményeket fertőtlenítették (Forrás: Honvédelem.hu)

A Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár katonái Gödöllőn folytatták a fertőtlenítést, a Magyar Honvédség 25. Klapka György Lövészdandár katonái pedig a Székesfehérvári István Király Általános Iskolát fertőtlenítették – derül ki a beszámolóból, amelyben a Honvédség leszögezi, hogy továbbra is mindent megtesznek a magyar állampolgárok egészségének védelme érdekében.

A közoktatási intézmények tantermeit, folyosóit és közös helyiségeit is fertőtlenítik a Honvédség katonái
Fotó: Honvédelem.hu

A pápai katonák a szombathelyi Dési Huber István Általános Iskola épületét fertőtlenítették. Az intézmény tantermeit, mosdóit, folyosóit, étkezőjét, valamint tornatermét közel háromezer négyzetméteren

alkoholos, Mol Hygi Flow mentesítő folyadékkal fertőtlenítették,

hogy amint lehetséges, a diákok és tanáraik tiszta, biztonságos körülmények közé térhessenek vissza.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.