Gréczy Zsolt elárulta Gyurcsány ördögi tervét

Íme a leleplezés.

2021. 03. 06. 10:38
GRÉCZY Zsolt
Budapest, 2019. március 19. Gréczi Zsolt, a Demokratikus Koalíció képviselője bekiabál Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára napirend előtti kérdésre adott válasza közben az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. március 19-én. MTI/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A politikai életből dicstelenül távozó Gréczy Zsolt újra aktivizálta magát. Időről időre megjelentet egy posztot Facebook-oldalán, ahol főnökének, Gyurcsány Ferencnek a segítségére siet, és jó bolsevik módjára ömlengő dicshimnuszt zeng a „kedves vezető” nagyságáról. Ezúttal azonban fordítva sült el az akciója. A bejegyzésének a célja ugyanis az volt, hogy bizonyítsa, nem úgy táncol az ellenzék, ahogy Gyurcsány fütyül.

„[...] A Fidesz próbálja két személyre csupaszítani a választás tétjét. De ez hazugság, amelynek a hat párt együttműködésére már nincs hatása. A tét Magyarország jövője.”

Ez nagyon szép. De ugyanebben a szövegben azonnal meg is cáfolta a saját állítását.

”[...] tudja, hogy ha veszít, a győztesek asztalánál a Demokratikus Koalíció elnöke is ott fog ülni. Aki őt utoljára legyőzte, az újabb – és talán végleges – vereségének is részese lesz. És ez az a pillanat, amely pusztítja a lelket. Hogy a legyőzöttnek hitt ember felállt és demokrata társaival együtt újra győztes lesz. [...]„

Helyben vagyunk.

Gréczy túlfűtött mozgalmi hevületében kikotyogta a DK ördögi tervét, Gyurcsány igenis ott akar lenni, amikor leosztják a várva várt győzelmük után a lapokat.

Ennek fényében nem nehéz kitalálni, hogy miért lépett színre ismét a DK egykori fenegyereke.

Szeretne visszatérni és majd a reménybeli baloldali ellenzéki győzelem után újra, egy jó kis pozícióban tetszelegni. Írásából érezhető, szinte biztosra veszi a szivárványkoalíció győzelmét. Ő is elbízta magát.

Rossz hírem van, Gréczy úr, ehhez azért a választóknak is lesz egy-két szavuk. Hiszen ők azok, akik a saját bőrükön tapasztalták meg, milyen, amikor Gyurcsány irányítja az országot. Ezért nagyon valószínű, hogy köszönik szépen, de nem kérnek belőle.

Borítókép: Gréczy Zsolt – MTI/Illyés Tibor

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.