Örök a magyar igazság: együtt erő vagyunk!

Hollik Istán szerint 1848 üzenete ma is aktuális, hiszen a koronavírus-járvány ellen ma azért küzdünk, hogy visszakapjuk a szabadságunkat.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 03. 15. 14:00
null
Hollik István: a magyar kormány az európai szolidaritás jegyében várna segítséget Brüsszeltől Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kokárda ma annak a küzdelemnek is a jelképe, amelyet a koronavírus ellen vívunk. Bár a járvány szétválaszt minket egymástól, tudnunk és éreznünk kell, hogy magyarságunkban külön-külön is együtt vagyunk – fogalmazott Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója ünnepi köszöntőjében a Facebookon.

A kormánypárti politikus emlékeztetett: idén nem ünnepelhetjük úgy március tizenötödikét, ahogy megszoktuk, hiszen üresek az utcák és árván lobognak a nemzeti színű zászlók is. Sem tavaly, sem idén nem találkozhattunk szokott tereinken, nem emelhetjük magasba nemzeti szín zászlóinkat.

Azonban – hangsúlyozta – ’48 üzenete ma is aktuális, hiszen míg százhetvenhárom éve a Habsburgok rabigája ellen kelt fel a magyar, ma a vírust akarjuk legyőzni, hogy visszakapjuk a szabadságunkat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.