Végigfertőzhette az országot Dobrev Klára

Dobrev Klára pozitív Covid-tesztjéről közzétett bejegyzéséből derült ki, hogy Gyurcsány Ferenc Brüsszelben tartózkodik.

Munkatársunktól
2021. 03. 05. 15:30
DOBREV Klra
Budapest, 2020. február 21. Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti (EP-) képviselõje nyitóbeszédet mond az európai minimálbérrõl szakszervezeti vezetõk részvételével rendezett konferencián a budapesti Európa Pontban 2020. február 21-én. Az ellenzéki politikus az európai minimálbér bevezetése mellett érvelt a fórumon. MTI/Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Rendszeresen járok tesztelni, most is rutinszerűen mentem és sajnos

ma pozitív lett a koronavírustesztem. Most már lázam is lett és fáj a fejem. Maradok itthon kényszerpihenőn” – írta Dobrev Klára, a DK európai parlamenti képviselője mai Facebook-bejegyzésében,

hozzátéve: mindenkit hívnak telefonon, akivel az elmúlt napokban találkozott. A héten a DK-s európai parlamenti képviselő több baloldali megyei jogú várost és fővárosi kerületet is meglátogatott, a Facebookra feltöltött képek szerint többször maszk nélkül találkozott és tárgyalt párttársaival és szövetségeseivel.

Érdekesség, hogy legfrissebb bejegyzésében Dobrev azt is elárulta egy fél mondatával, hogy férje,

Gyurcsány Ferenc jelenleg Brüsszelben tartózkodik „a gyerekekkel”. Kérdés, hogy a szivárványkoalíció vezére a családi elfoglaltságain túl mit csinál a belga fővárosban.

Mint korábban megírtuk, az Európai Néppárt európai parlamenti frakciója szerdán délelőtt szavazta meg az új eljárásjogi szabályzatát, amellyel többek között már nemcsak egy tag, hanem egy csoport frakciójogainak felfüggesztéséről is lehet szavazni. A Fidesz ezt követően kilépett a néppárt frakciójából.

Dobrev például március 2-án járt a Szeged TV-ben, ahonnan Tatabányára utazott, itt pedig találkozott Lusztig Péterrel, Tatabánya alpolgármesterével, Konczer Erikkel, aki a megyei közgyűlés ellenzéki frakcióját vezeti, Hoffer Dáviddal, aki pedig helyi DK-s önkormányzati képviselő és a fényképek tanúsága szerint maszk nélkül beszélgettek. Majd ezután Dobrev találkozott a tatabányai polgármesterrel, Szücsné Posztovics Ilonával is, akivel szintén maszk nélkül beszélgetett. Ezután, még aznap elindult Szombathelyre, ahol Nemény Adrás polgármesterrel is eszmét cserélt maszk nélkül. Az adócsalással vádolt Czeglédy Csabával már maszkban beszélgetett.

Március 3-án Hegyfaluban találkozott „Szilágyi Tomival”, helyi önkormányzati képviselővel. Majd Dunaújvárosba ment, ahol Pintér Tamás polgármesterrel mutatkozott – maszkban. Ezután Salgótarján felé vette az irányt, ahol Fekete Zsolt polgármesterrel pacsizott, szerencsére itt maszkban. Este viszont már Krúg Emíliával beszélgetett az ATV Egyenes Beszéd című műsorában maszk nélkül.

Március 4-én Újpestre látogatott, ahol Déri Tiborral és az alpolgármesterekkel találkozott, a közös fotón a szereplőkön maszk volt, majd összefutott Varju László DK-s országgyűlési képviselővel is. Majd beugrott „Sándorhoz”, egy budapesti étteremtulajdonoshoz is. Ezután egy kisebb utcafórumot tartott Barkóczi Balázzsal, a DK szóvivőjével és Hajdu Sándor DK-s országgyűlési képviselővel.

A képek tanúsága szerint pénteken beugrott Cserdiné Németh Angélához, a XV. került DK-s polgármesteréhez, akivel maszkban találkozott reggel 8 óra körül, majd délutánra belázasodott.

Dobrev Klára gyakorlatilag végigfertőzhette a fél országot.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.