időjárás 8°C Árpád 2023. március 31.
logo

Végigfertőzhette az országot Dobrev Klára

Munkatársunktól
2021.03.05. 15:30
Végigfertőzhette az országot Dobrev Klára

„Rendszeresen járok tesztelni, most is rutinszerűen mentem és sajnos

ma pozitív lett a koronavírustesztem. Most már lázam is lett és fáj a fejem. Maradok itthon kényszerpihenőn” – írta Dobrev Klára, a DK európai parlamenti képviselője mai Facebook-bejegyzésében,

hozzátéve: mindenkit hívnak telefonon, akivel az elmúlt napokban találkozott. A héten a DK-s európai parlamenti képviselő több baloldali megyei jogú várost és fővárosi kerületet is meglátogatott, a Facebookra feltöltött képek szerint többször maszk nélkül találkozott és tárgyalt párttársaival és szövetségeseivel.

Érdekesség, hogy legfrissebb bejegyzésében Dobrev azt is elárulta egy fél mondatával, hogy férje,

Gyurcsány Ferenc jelenleg Brüsszelben tartózkodik „a gyerekekkel”. Kérdés, hogy a szivárványkoalíció vezére a családi elfoglaltságain túl mit csinál a belga fővárosban.

Mint korábban megírtuk, az Európai Néppárt európai parlamenti frakciója szerdán délelőtt szavazta meg az új eljárásjogi szabályzatát, amellyel többek között már nemcsak egy tag, hanem egy csoport frakciójogainak felfüggesztéséről is lehet szavazni. A Fidesz ezt követően kilépett a néppárt frakciójából.

Dobrev például március 2-án járt a Szeged TV-ben, ahonnan Tatabányára utazott, itt pedig találkozott Lusztig Péterrel, Tatabánya alpolgármesterével, Konczer Erikkel, aki a megyei közgyűlés ellenzéki frakcióját vezeti, Hoffer Dáviddal, aki pedig helyi DK-s önkormányzati képviselő és a fényképek tanúsága szerint maszk nélkül beszélgettek. Majd ezután Dobrev találkozott a tatabányai polgármesterrel, Szücsné Posztovics Ilonával is, akivel szintén maszk nélkül beszélgetett. Ezután, még aznap elindult Szombathelyre, ahol Nemény Adrás polgármesterrel is eszmét cserélt maszk nélkül. Az adócsalással vádolt Czeglédy Csabával már maszkban beszélgetett.

Március 3-án Hegyfaluban találkozott „Szilágyi Tomival”, helyi önkormányzati képviselővel. Majd Dunaújvárosba ment, ahol Pintér Tamás polgármesterrel mutatkozott – maszkban. Ezután Salgótarján felé vette az irányt, ahol Fekete Zsolt polgármesterrel pacsizott, szerencsére itt maszkban. Este viszont már Krúg Emíliával beszélgetett az ATV Egyenes Beszéd című műsorában maszk nélkül.

Március 4-én Újpestre látogatott, ahol Déri Tiborral és az alpolgármesterekkel találkozott, a közös fotón a szereplőkön maszk volt, majd összefutott Varju László DK-s országgyűlési képviselővel is. Majd beugrott „Sándorhoz”, egy budapesti étteremtulajdonoshoz is. Ezután egy kisebb utcafórumot tartott Barkóczi Balázzsal, a DK szóvivőjével és Hajdu Sándor DK-s országgyűlési képviselővel.

A képek tanúsága szerint pénteken beugrott Cserdiné Németh Angélához, a XV. került DK-s polgármesteréhez, akivel maszkban találkozott reggel 8 óra körül, majd délutánra belázasodott.

Dobrev Klára gyakorlatilag végigfertőzhette a fél országot.

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.