Nekimentek a baloldali médiában is Fekete-Győrnek

Tóta W. Árpád szerint hamar előkerülnének a „tyúkszemek” a baloldalon is, ha listáznák a „propagandistákat”.

Munkatársunktól
2021. 03. 17. 14:36
null
Fekete-Győr András, a Momentum elnöke (a pulpitusnál) beszédet mond a párt választási eredményváró rendezvényén a budapesti Városháza parkban 2018. április 8-án. Fotó: Mónus Márton Forrás: MTI Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Élesen kritizálta fekete-Győr Andrást, a Momentum elnökét Tóta W. Árpád. A baloldali publicista arra reagált, hogy a Momentum miniszterelnök-jelöltje eltiltaná a „propagandistákat” hivatásuk gyakorlásától.

Tóta Facebook-oldalán azt írja: ehhez először is kellene egy hivatal, amely megállapítja, ki „propagandista” és ki nem az. Hamar előkerülnének a tyúkszemek koalíción belül – teszi hozzá.

„De tegyük fel, hogy a Jóisten kőtáblán odaadja a listát, fel vannak írva a nevek. Már csak el kell őket tiltani. Hogy a tökben képzeljük ezt el? Még a jelenlegi, kétségtelenül sajtómonopóliumra törekvő hatalom sem képes erre. Szétverhette, elfoglalhatta az Indexet és Népszabadságot, elveheti a Klubrádiótól a frekvenciát, de azt nem tudja megakadályozni, hogy az újságírók másutt folytassák a munkát. Még a tervbe vett sajtókamara is csak nehezíthetné a működést, de meg nem állítaná. És ha még tovább mennének, akkor sem gátolhatják meg, hogy a »hivatásától eltiltott« figura Facebook-oldalt, YouTube-csatornát, akármit indítson. Ki tilthatná el a hivatásától a Partizán stábját, és főleg hogyan? Minek ilyen sült hülyeségeket beszélni? Minek felfesteni egy még súlyosabb elnyomást, amely ráadásul pillanatok alatt bizonyulna impotensnek?” – foglalja össze véleményét Tóta.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.