Soros György oltási terve: migránsok, bűnözők és csak utánuk a becsületes adófizetők

Soros György is „közzétette” a koronavírus elleni oltási tervét, amelyben „meglepő” módon előkelő helyen szerepelnek a börtönben ülő bűnözők, a mindenféle kisebbséghez tartozók és a migránsok is. Az adófizetőkért, az idős betegekért, a kismamákért, a tanárokért, a nyugdíjas, veszélyeztetett korosztályért nem aggódnak már annyira – olvasható a Tűzfal csoport cikkében.

Forrás: TŰZFALCSOPORT2021. 03. 31. 12:46
null
A spekuláns alapítványbirodalmából érkező támogatások nem igazán transzparensek Fotó: Europress/AFP/Fabrice Coffrini
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sorosék a koronavírus járvány kirobbanása másnapján már a nyerészkedésen ügyködtek, és a spekuláns publikálta az örökjáradék-kötvényről szóló írását, amely röviden úgy foglalható össze, hogy több generációra eladósítaná az európai és a magyar embereket. Tehát ha megfogadnánk Soros-tervét, akkor nemcsak az unokáink, hanem az ő unokáik is fizetnének Soroséknak.

Miután az Európai Unió egyetlen tagállama sem fogadta el Soros javaslatát, ezért a médiáin keresztül a vakcinákat vette célba.

Jól ismert, hogy a Soros-hálózat miként támadta (és a hatékonyságuk ellenére mind a mai napig támadja) a kínai vagy éppen az orosz vakcinákat és azokat a kormányokat (elsősorban nyilván a magyart), amelyek vásároltak ezekből állampolgáraik védelme érdekében.

Mindezekkel egy időben a Soros-hálózat közzétett egy liberális ideológiai alapokon nyugvó oltási tervet, amelyben azt vázolták fel, hogy szerintük kiket kellene előnyben részesíteni az vakcinák beadásakor.

Először az elítéltek

A Soros-alapítvány weboldalán elérhető információk szerint a milliárdos már februárjában kampányt indított a rabok oltásának a priorizálásáért. Az írásban megemlítik, hogy a börtönben ülő elítéltek oltásával sok ország nem foglalkozik, de ahol ez a kérdés napirenden van ott is megosztó, negatív példaként emlegetik az Egyesült Államok Szövetségi Börtönügyi Hivatalát, amely azt merte nyilatkozni, hogy az oltási sorrendben a börtön személyzetét előtérbe helyezik a fogvatartottakkal szemben. Viszont

dicsérik a liberális vezetésű Kanadát, ahol a kormányzat eltökélte, hogy a foglyok előnyt élveznek az oltási sorrendben, de a gonosz konzervatívok miatt vita robbant ki, mert ők természetesen életkor és krónikus betegségek figyelembevételére helyezik a hangsúlyt,

szemben a liberális politikai narratívák mentén felállított oltási tervekkel.

Amúgy a pandémia első időszakában az amerikai börtönök zsúfoltságára hivatkozva a szövetségi felügyelet engedett a Soros-féle NGO-k nyomásának és több rabot is kiengedtek, akik közül többen újabb bűncselekményeket követtek el, és visszakerültek a börtönökbe. Azzal az egy különbséggel, hogy sok esetben már kintről hurcolták be a fertőzést. Nálunk a Magyar Helsinki Bizottság élte nagyon bele magát a magyar rabok szabadon bocsátásába, de szerencsére erre etikai, erkölcsi és logikai okokból nem került sor. Tehát egyetlen hazai rabot sem engedtek ki a koronavírusra hivatkozva, pedig – mint azt látjuk – Sorosék nagyon szerették volna.

Aztán a migránsok

A napokban Kocsis Máté nyilvánosságra hozta azt a levelet, amelyet a TASZ nevű Soros-szervezet juttatott el minden parlamenti képviselőnek és ebben arról írnak, hogy kiket kell előnyben részesíteni az oltásoknál. A magyar nyelvű levél szóhasználatában, megfogalmazásában nagyon hasonlít a Sorosék által már februárban közzétett írásra, amely a rabok előnye mellett érvelt.

A TASZ szerint

„kikerülhetetlen az egyes csoportok priorizálása, hiszen nem lehet mindenkit azonnal beoltani”.

Majd leírják, hogy az egészségügyi és a szociális dolgozókon túl szerintük előnyt élveznek „a szegénységben élők, etnikai kisebbségek, migránsok, menekültek, büntetés-végrehajtási intézetekben élők stb.”

Magyarán Sorosék újabb területekre kívánják kiterjeszteni „szakértelmüket”. Természetesen mindenféle demokratikus felhatalmazás vagy választási megmérettetés nélkül.

(Borítókép: Soros György tőzsdespekuláns. Forrás: Europress/AFP/Fabrice Coffrini)

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.