Újabb könnyítés az otthonfelújítási programhoz

– A január elsején indult otthonfelújítási támogatás a jelzálogtartozás csökkentésével párhuzamosan is igénybe vehető – jelentette be Novák Katalin.

Munkatársunktól
2021. 03. 01. 10:39
NOVÁK Katalin
Budapest, 2021. február 9. Novák Katalin családokért felelõs tárca nélküli miniszter az otthonfelújítási támogatások utalásáról tartott sajtótájékoztatón az Emberi Erõforrások Minisztériumában 2021. február 9-én. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A jelzálogtartozás csökkentésével párhuzamosan is igénybe vehető a január elsején indult otthonfelújítási támogatás – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn a Facebook-oldalán.

Novák Katalin a közösségi oldalán megosztott videóban a támogatással kapcsolatos kérdésekre válaszolva elmondta: a felújítási munkálatokat el lehet kezdeni akkor is, ha az igénylő még nem él legalább egy éve az ingatlanban, de az igénylés benyújtásakor már el kell telnie az egy évnek.

[embed]https://www.facebook.com/csaladesifjusag/posts/3534826353283238[/embed]

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.